concert: Rowwen Heze in Paradiso

VR.
27 SEP
ROWWEN HEZE Grote Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2019
HOOFDPROGRAMMA Rowwen Heze
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Rowwen Heze in Paradiso
Tickets Rowwen Heze:
vr 27 sep
Paradiso, Amsterdam
€ 27,50

EXTRA INFORMATIE

De naam Rowwen Hèze is inmiddels meer dan gevestigd. Al ruim dertig jaar is de band te vinden in theaters, feesttenten, clubs en op festivals. Ingetogen en uitbundig, melancholiek en feestelijk. Opzwepende energieke liedjes, polka’s, Ierse folk en tex mex afgewisseld met gevoelige ballades. Met teksten waarin liefdevol het leven van alle dag wordt beschreven. Grote onderwerpen als de liefde en de dood, teruggebracht tot het kleine van het dorp.
Een optreden van de band in poppodia als Paradiso, wordt gekenmerkt door zweet, bier en een zingende, hossende menigte. Lekker meezingen met ‘Auto, Vliegtuug’ en ‘Bestel Mar’. Op het einde van de avond als iedereen moe maar voldaan weer naar huis gaat, is de dag dat heel Holland Limburgs lult weer ‘n stap dichterbij.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Rowwen Heze

Foto Rowwen Heze te Zwarte Cross Festival 2019 - Zaterdag Foto Rowwen Heze te Paaspop 2019 - Zondag Foto Rowwen Heze te ParkCity Live 2015-zondag Foto Rowwen Heze te Vrienden van Amstel Live! 2015 Foto Rowwen Heze te Pinkpop 2019 - Zondag Foto Rowwen Heze te Zwarte Cross 2014 - Dag 1
 
Bekijk alle 74 foto's van Rowwen Heze

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILLEN