concert: Jo Goes Hunting in Rotown

DO.
14 NOV
JO GOES HUNTING 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2019
HOOFDPROGRAMMA Jo Goes Hunting
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Jo Goes Hunting in Rotown
Tickets Jo Goes Hunting:
do 14 nov
Rotown, Rotterdam
€ 11,50

EXTRA INFORMATIE

Jo Goes Hunting is het geesteskind van multi-instrumentalist, producer en jazzdrummer Jimmi Jo Hueting. Hueting combineert zijn liefde voor experimentele elektronische muziek, obscure hiphop en sixties pop met een productiestijl waarin de kleinste details en eindeloze fantasie net zo belangrijk zijn als de pakkende popmelodie. Kortom: een sound die samensmelt als innovatief, prikkelend en veelzijdig geheel.

Het debuut Come, Future pakte behoorlijk uit met gelaagde arrangementen en spannende nuances, die je misschien pas vele luisterbeurten later zult ontdekken. Megalomaan wordt de muziek nergens. Eerder speels en curieus: luister maar eens naar het dub-achtige Hell Of Mine of die doldwaze live-favoriet Act Of Leaving. In november komt de langverwachte opvolger van Come Future uit, en het eerste voorproefje komt in de vorm van het aanstekelijke Drowned In The Crowd, waarvan er onlangs een verbluffende liveversie is uitgebracht.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Jo Goes Hunting

Foto Jo Goes Hunting te Grasnapolsky 2017 - Zaterdag Foto Jo Goes Hunting te Amsterdam Woods Festival - Zaterdag Foto Jo Goes Hunting te Amsterdam Woods Festival - Zaterdag Foto Jo Goes Hunting te De Staat - 06/02 - Metropool Foto Jo Goes Hunting te Metropolis Festival 2017 Foto Jo Goes Hunting te Grasnapolsky 2017 - Zaterdag
 
Bekijk alle 24 foto's van Jo Goes Hunting

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS