concert: Roxeanne Hazes in Stevenskerk

DI.
16 JUL
ROXEANNE HAZES 19:30 uur Stevenskerk, Nijmegen (door: Doornroosje )
2019
HOOFDPROGRAMMA Roxeanne Hazes

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op dinsdag 16 juli 2019.
Dat is 1 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Roxeanne Hazes in Stevenskerk
DEZE Roxeanne Hazes TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
di 16 jul
Stevenskerk, Nijmegen

EXTRA INFORMATIE

Roxeanne Hazes brak door met haar Edison-bekroonde debuutalbum ‘In Mijn Bloed’. Sinds de release is het hard gegaan voor de zangeres. Zo werd ze verkozen tot huisband van De Wereld Draait Door, ontving ze een MTV Best Dutch Act nominatie en speelde ze met haar band door het hele land. Tijdens de Vierdaagsefeesten staat ze in de Stevenskerk.

Het album ‘In Mijn Bloed’ werd heel goed ontvangen met enorme media-aandacht en vele miljoenen streams. Na de geboorte van haar zoon keerde Roxeanne Hazes terug op de planken met een uitverkochte mini-tour. In het voorjaar van 2017 werd het album ‘In Mijn Bloed’ voorafgegaan door de single ‘Ik Was Toch Je Meisje’. Dat nummer werd meteen een groot succes met meer dan vier miljoen streams en evenzoveel views van de spraakmakende videoclip.

FOTO'S VAN Roxeanne Hazes

Foto Roxeanne Hazes te Roxeanne Hazes - 7/9 - Melkweg Foto Roxeanne Hazes te Roxeanne Hazes - 7/9 - Melkweg Foto Roxeanne Hazes te Eurosonic Noorderslag 2018 - Zaterdag Foto Roxeanne Hazes te Roxeanne Hazes - 06/12 - EKKO Foto Roxeanne Hazes te Roxeanne Hazes - 06/12 - EKKO Foto Roxeanne Hazes te Roxeanne Hazes - 7/9 - Melkweg
 
Bekijk alle 39 foto's van Roxeanne Hazes

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS