concert: INVSN / Le Butcherettes in Paard

ZO.
07 JUL
INVSN / LE BUTCHERETTES Kleine Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2019
HOOFDPROGRAMMA INVSN Le Butcherettes
VOORPROGRAMMA INVSN
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets INVSN / Le Butcherettes in Paard
Tickets INVSN / Le Butcherettes:
zo 07 jul
Paard, Den Haag

EXTRA INFORMATIE

Een flinke bak snoeiharde gitaren, artistieke chaos en altijd een intellectuele boodschap: Le Butcherettes zijn één van de meest gestoorde, gewelddadige en ground-breaking bands van de 21e eeuw. Maar wat wil je ook anders met een frontvrouw als Teri Gender Bender? De Mexicaanse visionair weet met haar band keer op keer te choqueren door hun onorthodoxe en extreme optredens die (soms letterlijk) een bloederige reflectie weergeven van de punkcultuur. Met gitaren die je trommelvlies aan flarden zullen scheuren en vocals die door merg en been gaan belooft de band niets van je heel te laten tijdens hun optreden in PAARD.

In een tijd waarin onze normen en waarden over het menselijk bestaansrecht worden uitgedaagd, is de protestband INVSN opgestaan. Deze post-punk band voert sinds een aantal jaar een poëtische strijd tegen een steeds rechtser wordende maatschappij; en laat dat toevallig heel lekker klinken.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Le Butcherettes, INVSN

Foto Le Butcherettes te Le Bucherettes - 29/03 - Paradiso Foto Le Butcherettes te Le Bucherettes - 29/03 - Paradiso Foto Le Butcherettes te Le Bucherettes - 29/03 - Paradiso Foto Le Butcherettes te Le Bucherettes - 29/03 - Paradiso Foto Le Butcherettes te Le Bucherettes - 29/03 - Paradiso Foto Le Butcherettes te Le Bucherettes - 29/03 - Paradiso
 
Bekijk alle 15 foto's van Le Butcherettes

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE GAAN

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILLEN