concert: Thomas Azier in Maassilo

DO.
03 OKT
THOMAS AZIER 20:30 uur Maassilo, Rotterdam (door: Rotown )
2019
HOOFDPROGRAMMA Thomas Azier
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Thomas Azier in Maassilo
Tickets Thomas Azier:
do 03 okt
Maassilo, Rotterdam

EXTRA INFORMATIE

Thomas Azier is de definitie van een artistieke kameleon: zijn platen krijgen de eigenschappen van de omgeving waarin de zanger/componist zich in bevindt. Het debuut Hylas werd gedefinieerd door de onderkoeling van Berlijn, terwijl Rouge de zwoele romantiek van Parijs prachtig belichaamde. De albums van Azier zijn altijd een spannende samensmelting van stijlen en inspiratiebronnen: even makkelijk schakelt hij van gladde crooners naar dwarse elektronica.

Op het nieuwe album Stray breekt Azier voor het eerst met zijn enige vuistregel: hij is gaan rondzwerven over de wereld zonder een vaste bestemming in gedachten. En dat ‘zwerven’ dus in de meest positieve zin van het woord. Met zijn nieuwe muziek laat Azier zijn perfectionisme iets meer los, en werkt hij met een gevoel van creatieve vloeibaarheid, de hulp inschakelend van muzikanten die hij tijdens zijn reizen ontmoette.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Thomas Azier

Foto Thomas Azier te Thomas Azier - 4/12 - TivoliVredenburg Foto Thomas Azier te Thomas Azier - 24/10 Foto Thomas Azier te Best Kept Secret 2017 - Zaterdag Foto Thomas Azier te Festival deBeschaving 2014 Foto Thomas Azier te Thomas Azier - 03/02 - Sugarfactory Foto Thomas Azier te Festival deBeschaving 2014
 
Bekijk alle 93 foto's van Thomas Azier

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS