concert: Thomas Azier in Maassilo

PODIUMINFO FOTO'S VAN Thomas Azier in Maassilo

DO.
03 OKT
THOMAS AZIER 20:30 uur Maassilo, Rotterdam (door: Rotown )
2019
HOOFDPROGRAMMA Thomas Azier

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 03 oktober 2019.
Dat is 11 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Thomas Azier in Maassilo
DEZE Thomas Azier TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 03 okt
Maassilo, Rotterdam

EXTRA INFORMATIE

Thomas Azier is de definitie van een artistieke kameleon: zijn platen krijgen de eigenschappen van de omgeving waarin de zanger/componist zich in bevindt. Het debuut Hylas werd gedefinieerd door de onderkoeling van Berlijn, terwijl Rouge de zwoele romantiek van Parijs prachtig belichaamde. De albums van Azier zijn altijd een spannende samensmelting van stijlen en inspiratiebronnen: even makkelijk schakelt hij van gladde crooners naar dwarse elektronica.

Op het nieuwe album Stray breekt Azier voor het eerst met zijn enige vuistregel: hij is gaan rondzwerven over de wereld zonder een vaste bestemming in gedachten. En dat ‘zwerven’ dus in de meest positieve zin van het woord. Met zijn nieuwe muziek laat Azier zijn perfectionisme iets meer los, en werkt hij met een gevoel van creatieve vloeibaarheid, de hulp inschakelend van muzikanten die hij tijdens zijn reizen ontmoette.

FOTO'S VAN Thomas Azier, Lars and the Magic Mountain

Foto Thomas Azier te Thomas Azier - 23/05 - Paradiso Foto Thomas Azier te Thomas Azier - 26/09 - Doornroosje Foto Thomas Azier te Thomas Azier - 4/12 - TivoliVredenburg Foto Thomas Azier te Thomas Azier - 26/09 - Doornroosje Foto Thomas Azier te Thomas Azier - 26/05 - Melkweg Foto Thomas Azier te Thomas Azier - 23/05 - Paradiso
 
Bekijk alle 134 foto's van Thomas Azier

GERELATEERD NIEUWS