concert: Rembrandt Frerichs / Ties Mellema in TivoliVredenburg op ZATERDAG 11 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Rembrandt Frerichs / Ties Mellema in TivoliVredenburg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
11 APR
REMBRANDT FRERICHS / TIES MELLEMA Cloud Nine, 20:30 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2020

EXTRA INFORMATIE

Transito Consort bestaat uit musici voor wie de grenzen tussen muzikale genres vooral een uitnodiging tot experimenteren zijn. Saxofonist Ties Mellema en pianist Rembrandt Frerichs halen bestaande composities uit elkaar en zetten ze daarna weer in een nieuwe vorm in elkaar. Het ontginnen gebeurt vaak zelfs pas op het podium, waarbij het tijdelijke karakter van de muziek wordt onderstreept en gevierd. Madrigalen, minimal music, jazz-standards, barok en klassiek symfonisch repertoire gaan op in een levend organisme, dat varieert van concert tot concert.

Gerelateerde festivals