concert: Diggy Dex in Neushoorn

  • Diggy Dex
    Live at Wantij 2017
    © Marc de Jong
  • Diggy Dex
    Live at Wantij 2017
    © Marc de Jong
ZA.
09 NOV
DIGGY DEX Grote Zaal, 20:00 uur Neushoorn, Leeuwarden
2019
HOOFDPROGRAMMA Diggy Dex

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 09 november 2019.
Dat is 71 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Diggy Dex in Neushoorn
DEZE Diggy Dex TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 09 nov
Neushoorn, Leeuwarden
€ 22,00

EXTRA INFORMATIE

Je kunt Diggy Dex beschouwen als een van de grondleggers van de Nederlandse hiphopscene. Koen Jansen begon zijn loopbaan als lid van de rapformatie De Amersfoortse Coöperatie (D.A.C.). In 2006 ging Dex op solopad, waardoor hij zijn veelzijdigheid als artiest verder kon etaleren met albums als Verhalen Vanuit De Sofa en Mayonaise Voor De Ziel. Door de jaren heeft de rapper een eigenzinnig geluid ontwikkeld dat buiten de kaders van de traditionele hiphop durft te stappen.

Met die onbevangen mentaliteit scoorde Dex crossoverhits als Treur Niet (Ode Aan Het Leven) en Slaap Lekker (Fastastig Toch). Op zijn nieuwste langspeler Karavaan vertroebelen de genres nog verder: frisse elementen van folk, pop en americana ondersteunen Dex’ voordracht op gepaste wijze. We horen een artiest die open staat voor de wereld en geniet van de simpele dingen in het leven. Van elkaars gezelschap, muziek, zon, gezelligheid en het moment.

FOTO'S VAN Diggy Dex

Foto Diggy Dex te Live at Wantij 2017 Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 11/10 - Podium Victorie Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 8/10 - Paard van Troje Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 11/10 - Podium Victorie Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 8/10 - Paard van Troje Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 15/02 - De Helling
 
Bekijk alle 83 foto's van Diggy Dex

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST