concert: Wolfmother in Doornroosje

WO.
26 JUN
WOLFMOTHER Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2019
HOOFDPROGRAMMA Wolfmother

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 26 juni 2019.
Dat is 22 dagen geleden.

CONCERT UITVERKOCHT
Wolfmother in Doornroosje is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
wo 26 jun
Wolfmother + Shaemless (uitverkocht)
Doornroosje, Nijmegen
€ 32,00

EXTRA INFORMATIE

De iconische Australische rockband Wolfmother komt naar Doornroosje! Dat frontman Andrew Stockdale een grootheid in de rockwereld is moge duidelijk zijn. Zijn band verkocht sinds de oprichting 18 jaar geleden plaat na plaat en won onder andere een grammy voor de ‘Best Hard Rock Performance’. Daarnaast tourde Wolfmother met legendarische acts als Aerosmith en AC/DC.

Het Australische trio onder leiding van zanger/gitarist Andrew Stockdale staat bekend om hun furieuze psychedelische hardrock in de stijl van AC/DC, Black Sabbath, Blue Cheer, Deep Purple, Kyuss en Led Zeppelin. Alsof de jaren 70′ nooit zijn geëindigd, is Stockdale ook nog gezegend met een stem als die van Ozzy Osbourne in zijn beste dagen. Wolfmothers vierde album ‘Victorious’ verscheen in 2016 en de band keerde hierop terug naar het geluid uit hun begintijd.

FOTO'S VAN Wolfmother

Foto Wolfmother te Wolfmother - 15/10 - Melkweg Foto Wolfmother te Wolfmother - 15/10 - Melkweg Foto Wolfmother te Wolfmother -26/04 - Paradiso Foto Wolfmother te Wolfmother - 15/10 - Melkweg Foto Wolfmother te Wolfmother -26/04 - Paradiso Foto Wolfmother te Wolfmother - 30/04 - 013
 
Bekijk alle 116 foto's van Wolfmother

GERELATEERD NIEUWS