concert: Wolfmother in Doornroosje

WO.
26 JUN
WOLFMOTHER Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2019
HOOFDPROGRAMMA Wolfmother
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Wolfmother in Doornroosje
Tickets Wolfmother:
wo 26 jun
Doornroosje, Nijmegen
€ 32,00

EXTRA INFORMATIE

De iconische Australische rockband Wolfmother komt naar Doornroosje! Dat frontman Andrew Stockdale een grootheid in de rockwereld is moge duidelijk zijn. Zijn band verkocht sinds de oprichting 18 jaar geleden plaat na plaat en won onder andere een grammy voor de ‘Best Hard Rock Performance’. Daarnaast tourde Wolfmother met legendarische acts als Aerosmith en AC/DC.

Het Australische trio onder leiding van zanger/gitarist Andrew Stockdale staat bekend om hun furieuze psychedelische hardrock in de stijl van AC/DC, Black Sabbath, Blue Cheer, Deep Purple, Kyuss en Led Zeppelin. Alsof de jaren 70′ nooit zijn geëindigd, is Stockdale ook nog gezegend met een stem als die van Ozzy Osbourne in zijn beste dagen. Wolfmothers vierde album ‘Victorious’ verscheen in 2016 en de band keerde hierop terug naar het geluid uit hun begintijd.

VOORVERKOOP

De voorverkoop van dit concert is op donderdag 31 januari 2019 10:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Wolfmother

Foto Wolfmother te Wolfmother -26/04 - Paradiso Foto Wolfmother te Wolfmother - 15/10 - Melkweg Foto Wolfmother te Bospop 2017 - Zondag Foto Wolfmother te Wolfmother - 30/04 - 013 Foto Wolfmother te Wolfmother -26/04 - Paradiso Foto Wolfmother te Wolfmother - 24/07 - Melkweg
 
Bekijk alle 104 foto's van Wolfmother

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS