Wolfmother volgende week voor last-minute intieme show naar Paradiso

review: Wolfmother - 24/07 - Melkweg Wolfmother
Wolfmother volgende week voor last-minute intieme show naar Paradiso
Door RobZ op 03 januari 2023 - 13:57 Het jaar begint goed voor fans van Wolfmother. Paradiso laat weten dat het de Australische rockers gestrikt heeft voor een intieme show in de Tolhuistuin. Het concert gaat volgende week woensdag 11 januari al plaatsvinden! Paradiso laat weten dat het zeker geen unplugged concert wordt. De band rondom frontman Andrew Stockdale staat zestien jaar na het uitkomen van eerste megahit 'Woman' nog steeds garant voor een dampende, recht voor je raap rockshow. Vol met fijne gitaarriffs en een geluid dat zich laat omschrijven als stonerrock met een psychedelische twist. Het laatste wapenfeit is het album 'Rock Out' dat in 2021 uitkwam.

Tickets voor het concert van Wolfmother in de Tolhuistuin zijn per direct te koop. Via deze link zorg je dat je aanwezig bent. Tickets kosten 28 euro per stuk.

Update:
Paradiso heeft vanwege de grote interesse besloten om het concert van Wolfmother te verplaatsen naar de grote zaal van Paradiso.




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Top 2000 in Concert

TOP 2000 IN CONCERT TERUG IN POPPODIA VANAF DECEMBERHet nieuwe jaar is net van start maar plannen voor de komende concerten...

Rolf Sanchez

ROLF SANCHEZ EIND 2023 HET LAND ROND MET NIEUWE... Rolf Sanchez is een uiterst succesvoll exportproduct van Nederland op het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.