concert: Willem in Rotterdamse Schouwburg

DO.
28 FEB
WILLEM Grote Zaal, 20:00 uur Rotterdamse Schouwburg, Rotterdam (door: Rotown )
2019
HOOFDPROGRAMMA Willem

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 28 februari 2019.
Dat is 55 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Willem in Rotterdamse Schouwburg
DEZE Willem TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 28 feb
Rotterdamse Schouwburg, Rotterdam
€ 20,00

EXTRA INFORMATIE

Vier jaar na het einde van The Opposites brengt Willem de Bruin zijn solo-album Man in Nood uit. De rapper, die onlangs nog te zien was als hoofdrolspeler van de Nederlandse speelfilm Catacombe, komt op het zeer persoonlijke album opvallend introspectief voor de dag, zoekend naar houvast terwijl de bodem onder zijn voeten is weggeslagen.

Langzaam maar zeker daalde met de jaren het besef in dat The Opposites niet zouden terugkomen—ook bij Willem. Gedurende een aantal jaar, onderbroken voor de opnamen van Catacombe, werkt hij met zijn nieuwe muzikale partner Morien van der Tang aan de bedachtzame, diep doorvoelde songs op Man in Nood. Het album laat zien dat Willem zijn existentiële crisis—met hulp—te boven is gekomen en de eerste stap uit het duister heeft gemaakt.

Met een toonaangevende, vernieuwende live show verhoogt hij de lat in het hedendaagse live circuit. Een must see voor zowel de hiphop- als popliefhebber.

FOTO'S VAN Willem

Foto Willem te Willem - Man in Nood - 08/02 - Melkweg Foto Willem te Willem - Man in Nood - 08/02 - Melkweg Foto Willem te Willem - Man in Nood - 08/02 - Melkweg Foto Willem te Willem - Man in Nood - 08/02 - Melkweg Foto Willem te Willem - Man in Nood - 08/02 - Melkweg Foto Willem te Willem - Man in Nood - 08/02 - Melkweg
 
Bekijk alle 15 foto's van Willem

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS