concert: St. Tropez (verplaatst) in ACU op WOENSDAG 30 JANUARI 2019

  • St. Tropez
    Popronde Leiden 2015
    © Arend Jan Hermsen
  • St. Tropez
    Popronde Leiden 2015
    © Arend Jan Hermsen
WO.
30 JAN
ST. TROPEZ (VERPLAATST) 21:00 uur ACU, Utrecht (door: EKKO )
2019
Hoofdprogramma St. Tropez
Voorprogramma MILLENNIALS
Toegang 9 euro (incl. servicekosten)

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 30 januari 2019.
Dat is 835 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

AMSTERDAMSE GARAGEROCKERS ZOEKEN DE GRENZEN VAN CHAOS OP.

LET OP: Deze show is verplaatst van 9 naar 30 januari 2019 in ACU. Dit vanwege een conflict in de agenda van St. Tropez. Reeds gekochte kaarten blijven geldig, kaartkopers worden ook middels mail op de hoogte gebracht van de verplaatsing en mogelijke restitutie.

Afgelopen jaar brachten de garagerockers van St. Tropez (voorheen Go Back To The Zoo) hun tweede plaat uit. Opvallend: deze werd gepromoot met een pop-upstudio op het Centraal Station in Amsterdam, waar ze o.a. muziek opnamen, met diverse gastartiesten. Een experiment, als gevolg op de verandering die de band afgelopen jaren doormaakte en wat later terug te vinden is op A Month At Amsterdam Central Station. Hiermee kiest de band voor een conceptuele benadering van de muziek en dat mag best verwarrend en chaotisch werken.

Foto's van St. Tropez, MILLENNIALS

Foto St. Tropez te Popronde Leiden 2015 Foto St. Tropez te Popronde Leiden 2015 Foto St. Tropez te Popronde Leiden 2015 Foto St. Tropez te Popronde Leiden 2015 Foto St. Tropez te Popronde Leiden 2015 Foto St. Tropez te Popronde Leiden 2015
 
Bekijk alle 8 foto's van St. Tropez

Gerelateerd nieuws