Winnen: 2x2 kaarten voor St. Tropez in Paard van Troje

St. Tropez
Winnen: 2x2 kaarten voor St. Tropez in Paard van Troje
Door GraciaVisscher op 26 september 2016 - 12:14 Het lijkt alsof ze al jaren meegaan maar de Amsterdamse punkrock band St. Tropez bracht vorige maand pas hun debuutalbum 'The Mighty Breaks' uit. Deze zomer waren ze al op allerlei festivals te vinden, waaronder Zwarte Cross en Magneet Festival.

Nu gaat de band op najaarstour en trappen af op 29 september in Paard van Troje. En daar kan jij bij zijn! Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor de show!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je graag naar deze show wilt. Dat doe je aan de rechterkant van deze pagina.

Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'St. Tropez'. De winactie loopt t/m woensdag 28 september.


Above & Beyond

BRITSE TRANCE-TRIO ABOVE & BEYOND NAAR AB IN BRUSSELDe Britten Jono Grant, Tony McGuinness en Paavo Siljamäki, oftewel Above...

Paradiso

DRIVE-BY TRUCKERS NAAR PARADISO EN TRIX De countryrockers van Drive-By Truckers zijn in maart 2017 weer in de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.