concert: Hausmagger in Sugar Factory ( AFGELAST/VERPLAATST! )


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

DO.
21 MRT
HAUSMAGGER Grote Zaal, 20:00 uur Sugar Factory, Amsterdam
2019
HOOFDPROGRAMMA Hausmagger

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 21 maart 2019.
Dat is 121 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

DE-HAUSMAGGER-2019-ÍK-ZIE-JE-NOG-STEEDS!-AFSCHEIDSTOUR In 2019 is het 10 jaar geleden dat Hausmagger (als taakstraf) begon met het teisteren van de hollandse poppodia. '...De tijd gaat snel, maar HAUSMAGGER, met teksten directer dan een rechtse, ging sneller: De band, rond gitarist Eddy 'De Pook' Sewerratti (surfsound-coryfee) en Theo Wesselo (ex-TV-ster & full-contact-dichter) leverde in eigen beheer 3 albums af en voerde een eigenwijze jaren'80-guerrilla-taktiek waardoor ze op bijna ieder festival in Nederland te zien zijn geweest.Rauwe, hollandstalige recht-voor-z'n-raap-songs afgewisseld met een spervuur van Wesselo's one-liners en podium-poezie... 'recht uit de goot'! De 2 selfmade muzikanten hadden op voorhand niet kunnen bedenken dat de band in die 10 jaar zo'n ondergrondse aanhang zou krijgen. Voor Hausmagger echter geen reden om tot Sint Juttemis door te gaan met spelen. Vandaar DE-HAUSMAGGER-2019-ÍK-ZIE-JE-NOG-STEEDS!-AFSCHEIDS-TOUR.

FOTO'S VAN Hausmagger

Foto Hausmagger te Westerpop  2019 Foto Hausmagger te Waterpop 2013 Foto Hausmagger te Metropolis 2010 Foto Hausmagger te Metropolis 2010 Foto Hausmagger te Westerpop  2019 Foto Hausmagger te Baroeg Open Air 2013
 
Bekijk alle 20 foto's van Hausmagger

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS