concert: Hausmagger in Sugar Factory ( AFGELAST/VERPLAATST! )


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

DO.
21 MRT
HAUSMAGGER Grote Zaal, 20:00 uur Sugar Factory, Amsterdam
2019
HOOFDPROGRAMMA Hausmagger

EXTRA INFORMATIE

DE-HAUSMAGGER-2019-ÍK-ZIE-JE-NOG-STEEDS!-AFSCHEIDSTOUR In 2019 is het 10 jaar geleden dat Hausmagger (als taakstraf) begon met het teisteren van de hollandse poppodia. '...De tijd gaat snel, maar HAUSMAGGER, met teksten directer dan een rechtse, ging sneller: De band, rond gitarist Eddy 'De Pook' Sewerratti (surfsound-coryfee) en Theo Wesselo (ex-TV-ster & full-contact-dichter) leverde in eigen beheer 3 albums af en voerde een eigenwijze jaren'80-guerrilla-taktiek waardoor ze op bijna ieder festival in Nederland te zien zijn geweest.Rauwe, hollandstalige recht-voor-z'n-raap-songs afgewisseld met een spervuur van Wesselo's one-liners en podium-poezie... 'recht uit de goot'! De 2 selfmade muzikanten hadden op voorhand niet kunnen bedenken dat de band in die 10 jaar zo'n ondergrondse aanhang zou krijgen. Voor Hausmagger echter geen reden om tot Sint Juttemis door te gaan met spelen. Vandaar DE-HAUSMAGGER-2019-ÍK-ZIE-JE-NOG-STEEDS!-AFSCHEIDS-TOUR.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Hausmagger

Foto Hausmagger te Baroeg Open Air 2013 Foto Hausmagger te Baroeg Open Air 2013 Foto Hausmagger te Metropolis 2010 Foto Hausmagger te Metropolis 2010 Foto Hausmagger te Waterpop 2013 Foto Hausmagger te Metropolis 2010
 
Bekijk alle 15 foto's van Hausmagger

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS