concert: Faces on TV in Merleyn

DO.
13 DEC
FACES ON TV 22:00 uur Merleyn, Nijmegen
2018
HOOFDPROGRAMMA Faces on TV
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Faces on TV in Merleyn
DEZE Faces on TV TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 13 dec
Merleyn, Nijmegen
€ 11,00

EXTRA INFORMATIE

Faces On TV is de Gentse intrigerende synth-popband rond producer/muzikant Jasper Maekelberg. Hij debuteerde met de fantastische single ‘Run Against The Stream’.

Op de laatste single van Faces On TV hoor je een kalebas resoneren, een vrouwenkoor, een dwarse panfluit, een skelet dat in zijn handen klapt, een triphopbeat uit het Verre Oosten of de Far West en bezwerende vocalen. Het is allemaal Jasper Maekelberg, de onemanband die zich live vermenigvuldigt tot Faces On TV. In de studio doet hij alles zelf; gitaar, piano of balafoon spelen, beats smeden, niets is hem te gek. Live deelt hij met een band het podium.

Max Colombie van Oscar and the Wolf is al een zelfverklaard fan en de show van vanavond zal de liefhebbers van bands als Oscar and the Wolf, Bazart dan ook zeker aanspreken.

FOTO'S VAN Faces on TV

Foto Faces on TV te Motel Mozaïque 2018 Foto Faces on TV te Motel Mozaïque 2018 Foto Faces on TV te Warhaus - 18/11 - TivoliVredenburg Foto Faces on TV te Grasnapolsky 2015 Foto Faces on TV te Motel Mozaïque 2018 Foto Faces on TV te Warhaus - 18/11 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 11 foto's van Faces on TV

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS