concert: Stella Donnelly in Rotown

PODIUMINFO FOTO'S VAN Stella Donnelly in Rotown

ZA.
13 APR
STELLA DONNELLY 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2019
HOOFDPROGRAMMA Stella Donnelly

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 13 april 2019.
Dat is 162 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Stella Donnelly in Rotown
DEZE Stella Donnelly TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 13 apr
Rotown, Rotterdam
€ 11,50

EXTRA INFORMATIE

Support: Sofia Bolt

Op haar opvallende debuut EP Thrush Metal (Secretly Canadian), zet Stella Donnelly brutaal eerlijke, geestige observaties om in pakkende liedjes. Donnelly's herkenbare manier van schrijven is haar lens voor de absurde wereld waarin wij nu leven, een glimp in hoe het is om een millenial te zijn in het tijdperk van Trump, Tinder en de derde feminismegolf.

Het bijtende sociale commentaar wordt het meest opvallend gepresenteerd op Boys Will Be Boys, een nummer over de verkrachtingscultuur waarbij het slachtoffer de schuld in de schoenen geschoven krijgt. De in Wales geboren en Australië wonende muzikant illustreert deze serieuze thematiek echter met haar briljante humor: ze weet haar boodschap gemeend over te brengen en tegelijk luisteraars flink aan het lachen te maken.

FOTO'S VAN Stella Donnelly

Foto Stella Donnelly te London Calling #1 2018 - Zaterdag Foto Stella Donnelly te Stella Donnelly - 13/04 - Rotown Foto Stella Donnelly te Stella Donnelly - 13/04 - Rotown Foto Stella Donnelly te Stella Donnelly - 13/04 - Rotown Foto Stella Donnelly te Stella Donnelly - 13/04 - Rotown Foto Stella Donnelly te London Calling #1 2018 - Zaterdag
 
Bekijk alle 14 foto's van Stella Donnelly

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST