concert: Wulf in Paard

VR.
17 MEI
WULF Kleine Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2019
HOOFDPROGRAMMA Wulf

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 17 mei 2019.
Dat is 125 dagen geleden.

CONCERT UITVERKOCHT
Wulf in Paard is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
vr 17 mei
WULF
Paard, Den Haag

EXTRA INFORMATIE

De Hilversumse vocalist, liedjes schrijver en producer Wulf komt terug naar Paard, de stem achter dé zomerhit 'Summer On You' van Sam Feldt en Lucas & Steve. In 2018 was Wulf niet van de radio af te slaan met hits zoals 'Mind Made Up', 'All Things Under The Sun' en 'Switching Gears'. Ook komt het langverwachte debuutalbum van Wulf uit in 2019!

Een bandana, ketting en een jasje, zo herken je deze hitmaker natuurlijk het best. Ondanks hij vier jaar geleden pas de sprong in het diepe nam, is hij nu als zanger niet weg te denken van grote podia.

Met het nummer 'Mind Made Up' maakt hij de luisteraar deel van zijn levensverhaal. Een fris, luchtig en positief nummer over kiezen voor je droom en daarvoor alles aan de kant zetten. Hij legt zijn leven vast in liedjes en komt binnenkort met zijn eerste album naar buiten. Het nummer, 'Front Row Ticket' kunnen we als eerste beluisteren!

FOTO'S VAN Wulf

Foto Wulf te Bierpop 2018 Foto Wulf te Paaspop Schijndel 2018 - Vrijdag Foto Wulf te Bierpop 2018 Foto Wulf te Tuckerville 2018 Foto Wulf te Concert at Sea 2019 donderdag Foto Wulf te Central Park 2019
 
Bekijk alle 46 foto's van Wulf

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST