concert: Rowwen Heze in Paard op DONDERDAG 14 FEBRUARI 2019

  • Rowwen Heze
    Paaspop Schijndel 2012
    © Marcel Poelstra
  • Rowwen Heze
    Paaspop Schijndel 2012
    © Marcel Poelstra
DO.
14 FEB
ROWWEN HEZE Grote Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2019
Hoofdprogramma Rowwen Heze

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 14 februari 2019.
Dat is 1897 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Rowwen Heze in Paard
DEZE Rowwen Heze TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 14 feb
Paard, Den Haag
€ 22,50

EXTRA INFORMATIE

Begonnen als Engelstalig bandje uit de Peel is Rowwen Hèze in de afgelopen twintig jaar uitgegroeid tot een van de grote acts in de Nederlandse popmuziek. En dat alles met liedjes in het Limburgs dialect… De muziek heeft folk-invloeden, zoals Tex-Mex en Polka en variërend tot aan gevoelige ballads. We worden heel gelukkig van een band als deze, maar wat ons nog gelukkiger maakt is dat de mannen in april 2019 een nieuw album uit zullen brengen, waarvan de eerste single begin 2019 al verschijnt.

Voor dit nieuwe album zal de band gaan samenwerken met Modestus Records. ”Het wordt een feestelijke wandeling over onze favoriete landweg aan het begin van het jaar. Als het weer meezit kunnen we in de lente van volgend jaar het resultaat aan jullie laten horen. We slaan onze vleugels uit, niet alleen omdat we dat willen maar omdat we moeten; de liedjes vragen er namelijk om”, Rowwen Hèze over de samenwerking.

Foto's van Rowwen Heze

Foto Rowwen Heze te Tuckerville 2019 Foto Rowwen Heze te Tuckerville 2019 Foto Rowwen Heze te ParkCity Live 2015-zondag Foto Rowwen Heze te Appelpop 2019 Foto Rowwen Heze te Zwarte Cross Festival 2019 - Zaterdag Foto Rowwen Heze te Paaspop Schijndel 2012
 
Bekijk alle 94 foto's van Rowwen Heze

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest