concert: Autumn in Vera

VR.
01 FEB
AUTUMN Mainstage, 20:30 uur Vera, Groningen
2019
HOOFDPROGRAMMA Autumn
VOORPROGRAMMA Habitants

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 01 februari 2019.
Dat is 82 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Autumn in Vera
DEZE Autumn TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 01 feb
Vera, Groningen
€ 11,00

EXTRA INFORMATIE

De progressieve metalformatie Autumn komt naar VERA. Deze zevenkoppige band stond in 2014 voor het laatst in VERA en is met de komst van alweer hun zesde album ‘Stacking Smoke’ bezig met een stevige comeback. Het genre waarin Autumn zich beweegt, valt niet met één woord te omschrijven. Voor velen kenmerkt de muziek zich in gothic rock, maar naar eigen zeggen halen ze ook inspiratie uit folk, progrock, nu-metal, doom en zelfs pop.

Een lange pauze leek de band goed te hebben gedaan. Zo was er ruimte om andere dingen te proberen en om anders naar de muziek te kijken. Versterkt met twee nieuwe leden en de beschikking over maar liefst drie gitaristen leidde tot een nieuwe sound en de steengoede eerste single, genaamd ‘Where The River Ends’. Het nieuwe album zal op 24 januari verschijnen. Reden te meer dus voor een tour door Europa met VERA als tweede tussenstop!

FOTO'S VAN Autumn, Habitants

Foto Autumn te Autumn - 29/12 -  De Nieuwe Nor Foto Autumn te Autumn - 29/12 -  De Nieuwe Nor Foto Autumn te Autumn - 14/3 - The Rock Temple Foto Autumn te Wâldrock 2002 Foto Autumn te Autumn - 13/2 - Tivoli Foto Autumn te Autumn - 13/2 - Tivoli
 
Bekijk alle 29 foto's van Autumn

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS