concert: Autumn in Vera

VR.
01 FEB
AUTUMN Mainstage, 20:30 uur Vera, Groningen
2019
HOOFDPROGRAMMA Autumn
VOORPROGRAMMA Habitants
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Autumn in Vera
Tickets Autumn:
vr 01 feb
Vera, Groningen
€ 11,00

EXTRA INFORMATIE

De progressieve metalformatie Autumn komt naar VERA. Deze zevenkoppige band stond in 2014 voor het laatst in VERA en is met de komst van alweer hun zesde album ‘Stacking Smoke’ bezig met een stevige comeback. Het genre waarin Autumn zich beweegt, valt niet met één woord te omschrijven. Voor velen kenmerkt de muziek zich in gothic rock, maar naar eigen zeggen halen ze ook inspiratie uit folk, progrock, nu-metal, doom en zelfs pop.

Een lange pauze leek de band goed te hebben gedaan. Zo was er ruimte om andere dingen te proberen en om anders naar de muziek te kijken. Versterkt met twee nieuwe leden en de beschikking over maar liefst drie gitaristen leidde tot een nieuwe sound en de steengoede eerste single, genaamd ‘Where The River Ends’. Het nieuwe album zal op 24 januari verschijnen. Reden te meer dus voor een tour door Europa met VERA als tweede tussenstop!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Autumn, Habitants

Foto Autumn te Autumn - 13/2 - Tivoli Foto Autumn te Dynamo Open Air 2002 Foto Autumn te Music Against Cancer 2006 Foto Autumn te Autumn - 14/3 - The Rock Temple Foto Autumn te Music Against Cancer 2006 Foto Autumn te Autumn - 13/2 - Tivoli
 
Bekijk alle 29 foto's van Autumn

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS