Winnen: 2x2 kaarten voor The Gathering in Hedon

The Gathering news_groot
Winnen: 2x2 kaarten voor The Gathering in Hedon
Door sjoertb op 19 september 2019 - 12:41 The Gathering bestaat dertig jaar en dit viert de band met een tour door Nederland inclusief een concert in het poppodium Hedon. De zevenkoppige progressieve metalband Autumn is erbij als supportact.

De band The Gathering werd opgericht in Oss en werd groot met hun mix van alternatieve rock, gothic en metal. Met de komst van Anneke van Giersbergen evolueerde hun sound al snel naar een atmosferisch geheel. Sinds 2008 is Silje Wergeland de leadzangeres. Wereldwijd heeft de band 19 albums uitgebracht en hebben ze heel veel tours gedaan door Europa en Amerika.

Op 19 oktober vindt het concert van The Gathering in Hedon plaats. Wil je er graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'The Gathering'.

Deze winactie loopt tot en met 25 september.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBokoesam

BOKOEYONCÉ AKA BOKOESAM VIERT ZIJN NIEUWSTE EP MET...Bokoeyoncé oftewel Bokoesam gaat twee shows geven ter ere van zijn nieuwste...

Paradiso logo nieuw

RAYMOND VAN HET GROENEWOUD VIERT ZEVENTIGSTE... Raymond van het Groenewoud wordt in februari zeventig jaar en dat viert de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.