concert: CUT_ in Simplon

  • CUT_
    Stukafest Leiden 2015
    © Arend Jan Hermsen
  • CUT_
    Stukafest Leiden 2015
    © Arend Jan Hermsen
ZA.
16 MRT
CUT_ Kleine Zaal, 21:00 uur Simplon, Groningen
2019
HOOFDPROGRAMMA CUT_

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 16 maart 2019.
Dat is 307 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets CUT_ in Simplon
DEZE CUT_ TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 16 mrt
Simplon, Groningen
€ 10,00

EXTRA INFORMATIE

De afgelopen jaren heeft CUT_ hun stempel op de elektronische live scene van Nederland gezet. Samen creëert het duo eigenwijze diepe popsongs met slepende synths, hoekige ritmes en scherpe zanglijnen.

Het nog te verschijnen album ‘A Small Group Of Individuals’ neemt je mee in een intieme wereld van mislukte liefde en kwetsbaarheid. Daar tegenover staat broeierige sensualiteit en rauwe hoekige songs die hun blik op de maatschappij vertolkt. Elke song wordt vertegenwoordigd door een andere persona. Een andere kant binnen een en dezelfde persoon. Dit verhaal over deze “small group of individuals” presenteren ze in een klein aantal exclusieve shows waar ze het midden van de vloer zullen opzoeken. Speciaal voor deze shows hebben ze een bijzondere setup gecreëerd. Als publiek zwerm je om de band heen en zul je in de intieme wereld terechtkomen die je tot de laatste noot niet loslaat.

FOTO'S VAN CUT_

Foto CUT_ te Stukafest Leiden 2015 Foto CUT_ te CUT_ - 15/03 - NDSM Scheepsbouwloods Foto CUT_ te Bevrijdingsfestival Utrecht 2017 Foto CUT_ te CUT_ - 15/03 - NDSM Scheepsbouwloods Foto CUT_ te CUT / Lakshmi - 8/12 - Patronaat Foto CUT_ te CUT_ - 14/03 - Paard
 
Bekijk alle 85 foto's van CUT_

GERELATEERD NIEUWS