concert: Giorgio Moroder in Paradiso

DI.
21 MEI
GIORGIO MORODER Grote Zaal, 20:30 uur Paradiso, Amsterdam
2019
HOOFDPROGRAMMA Giorgio Moroder

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op dinsdag 21 mei 2019.
Dat is 154 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Giorgio Moroder in Paradiso
DEZE Giorgio Moroder TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
di 21 mei
Paradiso, Amsterdam
€ 56,50

EXTRA INFORMATIE

Muzikant en producer die als grondlegger van het discotijdperk geldt. De legendarische muzikant en producer Giorgio Moroder speelt op dinsdag 21 mei 2019 een live-show in Paradiso. De inmiddels 78-jarige Italiaan is behaalde zijn grootste succes met nummers zoals ‘I Feel Love’ van Donna Summer, ‘Call Me’ van Blondie en meer recent nog ‘Giorgio by Moroder’ van Daft Punk.
Het concert in Paradiso markeert een bijzonder moment in de 55-jarige carrière van Giorgio Moroder. De dance-pionier gaat in 2019 voor het eerst met een liveshow op tour door Europa. Op het podium wordt Giorgio Moroder ondersteund door zijn band en vocalisten, waarmee hij zijn klassiekers en recent werk speelt. Dit uiteraard met behulp van de voor zijn sound zo kenmerkende instrumenten: De vocoder, een ruime catalogus aan elektronische effecten en geluiden en natuurlijk de piano en synthesizer.

FOTO'S VAN Giorgio Moroder

Foto Giorgio Moroder te Lowlands 2019 - Zaterdag Foto Giorgio Moroder te Lowlands 2019 - Zaterdag Foto Giorgio Moroder te Lowlands 2019 - Zaterdag
 
Bekijk alle 3 foto's van Giorgio Moroder

GERELATEERD NIEUWS