concert: Eric Vloeimans / Juan Pablo Dobal - Viento Zonda in Lux op VRIJDAG 11 JANUARI 2019

  • Eric Vloeimans
    North Sea Jazz 2014 - dag 3
    © Charles Batenburg
  • Eric Vloeimans
    North Sea Jazz - dag 1
VR.
11 JAN
ERIC VLOEIMANS / JUAN PABLO DOBAL - VIENTO ZONDA 00:00 uur Lux, Nijmegen
2019

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 11 januari 2019.
Dat is 1903 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Deze twee rasmusici voeren u een avond lang mee op de warme wind uit het Zuiden, die in Argentinië de zwoele vooravond inluidt: de Viento Zonda.

'Ik maak muziek voor miljoenen, en die wil ik allemaal bereiken’, zegt trompettist Eric Vloeimans vaak. Hij is hard op weg om zijn droom waar te maken; als één van de weinige jazzmusici is Vloeimans een echte publiekslieveling. Zijn uitzonderlijke muzikaliteit is daar net zozeer debet aan als zijn innemende (podium-)persoonlijkheid. Hij beoefent zeer verschillende muziekgenres dwars door elkaar, en heeft dan ook uiteenlopende bewonderaars als zijn ex-leerling Kyteman, Koning Willem-Alexander, Armin van Buuren en Matthijs van Nieuwkerk.

Foto's van Eric Vloeimans, Juan Pablo Dubal

Foto Eric Vloeimans te Eric Vloeimans - Hotspot - 07/05 - TivoliVredenburg Foto Eric Vloeimans te Eric Vloeimans - Hotspot - 07/05 - TivoliVredenburg Foto Eric Vloeimans te North Sea Jazz 2014 - dag 3 Foto Eric Vloeimans te North Sea Jazz - dag 1 Foto Eric Vloeimans te Eric Vloeimans - Hotspot - 07/05 - TivoliVredenburg Foto Eric Vloeimans te North Sea Jazz 2014 - dag 3
 
Bekijk alle 20 foto's van Eric Vloeimans

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws