concert: Memphis Maniacs in Het Bolwerk op ZATERDAG 17 NOVEMBER 2018

  • Memphis Maniacs
    Summer Square 2013
    © Marieke Waalwijk
  • Memphis Maniacs
    Bevrijdingsfestival Wageningen 2013
ZA.
17 NOV
MEMPHIS MANIACS 21:00 uur Het Bolwerk, Sneek
2018
Hoofdprogramma Memphis Maniacs

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 17 november 2018.
Dat is 1979 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Memphis Maniacs in Het Bolwerk
DEZE Memphis Maniacs TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 17 nov
Het Bolwerk, Sneek

EXTRA INFORMATIE

Memphis Maniacs bewijst al jaren dat met schijnbaar onmogelijk combinaties van hits een onwaarschijnlijk goed feest gebouwd kan worden. De party animals trekken momenteel weer door het land met een innovatieve spektakelshow en doen op zaterdag 17 november Sneek aan.

Met de productiviteit van de ‘Meesters van de Mashup’ is niks mis, want nog steeds imponeren ze elk jaar weer met een innoverende en verrassende show bomvol hagelverse creaties. Die creaties lijken elk jaar weer ingenieuzer te worden, de vertolking extra overrompelend.

De Maniacs vernieuwen zich telkens weer en blijven elk publiek verbazen met hun gepassioneerde performance. Er zijn diverse groepen die leuke medleys maken, maar de kunst van de ware live mash-up wordt enkel beheerst door deze muzikale tovenaars!

Foto's van Memphis Maniacs

Foto Memphis Maniacs te Zo. Festival 2012 Foto Memphis Maniacs te Paaspop 2016 - Vrijdag Foto Memphis Maniacs te Vierdaagsefeesten Nijmegen 2019 Foto Memphis Maniacs te Werfpop 2016 Foto Memphis Maniacs te Memphis Maniacs - 05/04 - TivoliVredenburg Foto Memphis Maniacs te Zo. Festival 2012
 
Bekijk alle 139 foto's van Memphis Maniacs

Gerelateerd nieuws