concert: Handsome Poets en Orange Skyline in Paradiso Noord (Tolhuistuin)

ZO.
13 JAN
HANDSOME POETS EN ORANGE SKYLINE Concertzaal, 20:30 uur Paradiso Noord (Tolhuistuin), Amsterdam (door: Paradiso)
2019
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Handsome Poets en Orange Skyline in Paradiso Noord (Tolhuistuin)
DEZE Handsome Poets en Orange Skyline TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
zo 13 jan
Paradiso Noord (Tolhuistuin), Amsterdam
€ 14,18

EXTRA INFORMATIE

Twee uiterst aanstekelijke indiepopbands op één avond. an een handrem heeft Handsome Poets nooit gehoord. De band is altijd in beweging. Niet alleen vanwege de uiterst dansbare indiepop en de energieke live-shows, maar ook omdat de groep sinds haar oprichting in 2008 geen seconde heeft stilgezeten. Hits als ‘Blinded’, ‘Dance (The War Is Over)’ en ‘Sky On Fire’ brachten de Handsome Poets naar de hoofdpodia van onder andere Pinkpop, Lowlands en Concert at SEA.
Het heeft even geduurd voordat het debuutalbum van de Groningse indieband Orange Skyline in de schappen kwam te liggen. Ze speelden in 2015 al in Paradiso met 'Serious Talent on Tour'. Behaalden in 2016 3FM Megahit met het nummer 'Sound & Fury' en vorig jaar verscheen het debuutalbum 'Things That I Hide'. De band heeft zijn Britpop bravoure verruild voor indie met elektronische elementen. Het resultaat is een herkenbaar en catchy geluid dat direct in je hoofd blijft zitten.

FOTO'S VAN Handsome Poets, Orange Skyline

Foto Handsome Poets te Metropolis 2010 Foto Handsome Poets te Handsome Poets - 13/10 - Metropool Foto Handsome Poets te Bevrijdingsfestival Overijssel 2011 Foto Handsome Poets te Lowlands 2011 - dag 2 Foto Handsome Poets te Handsome Poets - 12/06 - Metropool Foto Handsome Poets te Handsome Poets - 17/06 - De Helling
 
Bekijk alle 197 foto's van Handsome Poets
Bekijk alle 54 foto's van Orange Skyline

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS