concert: Madrugada in Paradiso

PODIUMINFO FOTO'S VAN Madrugada in Paradiso

ZO.
24 FEB
MADRUGADA Grote Zaal, 20:30 uur Paradiso, Amsterdam
2019
HOOFDPROGRAMMA Madrugada

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 24 februari 2019.
Dat is 90 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Madrugada in Paradiso
DEZE Madrugada TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
zo 24 feb
Paradiso, Amsterdam
€ 25,00

EXTRA INFORMATIE

Reünie van één van de grootste Noorse rockbands aller tijden. Madrugada, één van de grootste Noorse rockbands aller tijden werkt op dit moment hard aan een reünie. In 2019 touren ze door Europa ter ere van het 20-jarig jubileum van debuutalbum ‘Industrial Silence’, dat verscheen in 1999. Tijdens de tour ligt de focus op de tracks van dit album. Uitgevoerd door drie van de vier originele bandleden: Sivert Høyem, Frode Jacobsen, and Jon Lauvland Pettersen.
Het oorspronkelijk vierde lid van de band, Robert Burås, overleed in 2007. Een jaar na zijn overlijden publiceerde de band hun laatste album ‘Madrugada’ en kondigde daarmee ook het einde van de band aan. Sinds het uiteenvallen van de band in 2008 heeft frontman Sivert Høyem nog regelmatig gezorgd voor uitverkochte Paradiso-zalen. Maar op 24 februari wordt hij weer als vanouds vergezeld door oud-bandleden Frode Jacobsen en Jon Lauvland Pettersen.

FOTO'S VAN Madrugada

Foto Madrugada te Madrugada - 23/02 - Doornroosje Foto Madrugada te Madrugada - 24/02 - Paradiso Foto Madrugada te Madrugada - 23/02 - Doornroosje Foto Madrugada te Madrugada - 23/02 - Doornroosje Foto Madrugada te Madrugada - 23/02 - Doornroosje Foto Madrugada te Huntenpop 2005
 
Bekijk alle 25 foto's van Madrugada

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST