concert: Madrugada in Doornroosje

PODIUMINFO FOTO'S VAN Madrugada in Doornroosje

ZA.
23 FEB
MADRUGADA Paarse Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2019
HOOFDPROGRAMMA Madrugada

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 23 februari 2019.
Dat is 240 dagen geleden.

CONCERT UITVERKOCHT
Madrugada in Doornroosje is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
za 23 feb
Madrugada (uitverkocht)
Doornroosje, Nijmegen
€ 26,50

EXTRA INFORMATIE

Het is 20 jaar geleden dat de Noorse band het legendarische debuutalbum ‘Industrial Silence’ uitbracht. Drie van de vier oorspronkelijke leden van Madrugada besloten dat dit een mooie aanleiding is om weer op tournee te gaan.

‘Industrial Silence’ geldt als een van de meest succesvolle Noorse albums ooit en de band toerde succesvol over de hele wereld. In hun ruim 10 jaar durende carrière bracht Madrugada nog vier studioalbums uit. Het laatste titelloze album werd uitgebracht vlak nadat hun oorspronkelijke gitarist Robert Burås in 2007 overleed.

De donkere muziek van Madrugada is direct herkenbaar door het stemgeluid van zanger en gitarist Sivert Høyem. Voor de vele fans die de band er nog bij kreeg in de afgelopen tien jaar eindelijk de kans om ze live te zien, en zeker ook een aanrader voor liefhebbers van bands als Nick Cave and the Bad Seeds en Tindersticks.

FOTO'S VAN Madrugada

Foto Madrugada te Madrugada - 24/02 - Paradiso Foto Madrugada te Madrugada - 23/02 - Doornroosje Foto Madrugada te Madrugada - 23/02 - Doornroosje Foto Madrugada te Madrugada - 23/02 - Doornroosje Foto Madrugada te Madrugada - 23/02 - Doornroosje Foto Madrugada te Madrugada - 24/02 - Paradiso
 
Bekijk alle 25 foto's van Madrugada

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILDEN