concert: Bokoesam in Simplon

VR.
21 DEC
BOKOESAM Grote Zaal, 21:00 uur Simplon, Groningen
2018
HOOFDPROGRAMMA Bokoesam
VOORPROGRAMMA fflean
Jiri11
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Bokoesam in Simplon
Tickets Bokoesam:
vr 21 dec
Simplon, Groningen
€ 13,00

EXTRA INFORMATIE

Het gaat lekker met Bokoesam in 2018! Na in het voorjaar samen met Jacin Trill de ‘Zo Vader Zo Zoon’ EP naar de nummer 1 plek van de album charts te hebben gebracht en een uitverkochte tour te hebben gerockt, kwam in de zomer de ‘Yung Bok’ EP uit in samenwerking met Yung Felix. Het najaar staat in het teken van zijn aankomende soloalbum ‘Nachtvlinder’. Met al deze gloednieuwe tracks op zak komt hij het jaar afsluiten in Simplon!

Voor het album ‘Nachtvlinder’ is Bokoesam op uitnodiging van Red Bull Music twee weken naar Berlijn gegaan. Daar heeft hij inspiratie opgedaan door samen met verschillende bevriende artiesten muziek te maken en zich te laten inspireren door het bruisende nachtleven van de stad. De plaat werd opgenomen te midden van de stad met rauwe underground muziekscene en in de Red Bull Music Studios Berlin, waar een weekend doorhalen in verschillende psychedelische panden, eerder de norm dan uitzondering is.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Bokoesam, fflean, Jiri11

Foto Bokoesam te Appelsap 2017 Foto Bokoesam te Paradi50 - 30/03 - Paradiso Foto Bokoesam te Paradi50 - 30/03 - Paradiso Foto Bokoesam te Paradi50 - 30/03 - Paradiso Foto Bokoesam te Appelsap 2017
 
Bekijk alle 5 foto's van Bokoesam

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS