event: Cultfarm in EKKO

  • Pieter Jansen
    Bevrijdingsfestival Nijmegen 2019
    © Philipp Schulze
  • Pieter Jansen
    Bevrijdingsfestival Nijmegen 2019
    © Philipp Schulze
VR.
14 SEP
CULTFARM 23:00 uur EKKO, Utrecht
2018
Hoofdprogramma Pieter Jansen

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 14 september 2018.
Dat is 670 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Cultfarm in EKKO
DEZE Cultfarm TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 14 sep
EKKO, Utrecht

EXTRA INFORMATIE

UTRECHTS MEEST INTIEME ELEKTRONISCHE DANSNACHT.

14 september starten we het nieuwe seizoen met Canadian evergreen PLO Man!

Berlijner PLO Man maakte zijn entree via radioshow Berlin Community Radio en is daarnaast ook oprichter van het label Acting Press. Deze artiest vol mystiek brengt de futuristische sfeer van de jaren '90 house, ambient techno, breakbeat en jungle terug. Hij veroverde eerder al onze harten op o.a. Lente Kabinet, samen met Hashman Deejay.

Mary Lake weet energie over te brengen door bridiging electro, trax en wave. Ook bekend van de Bordello-crew en enorm on a streak met shows o.a. op NTS en een smashing closing set na Ben UFO eerder dit jaar op Shelter.

Resident Pieter Jansen zal de avond openen. Onlangs lanceerde hij het Yeyeh-label en met zijn ritmische, minimalistische sound leidt hij ons perfect de nacht in, op zoek naar de grenzen van al het mogelijke, met hier en daar een duister en mysterieus randje.

Foto's van Pieter Jansen

Foto Pieter Jansen te Bevrijdingsfestival Nijmegen 2019 Foto Pieter Jansen te Bevrijdingsfestival Nijmegen 2019 Foto Pieter Jansen te Bevrijdingsfestival Nijmegen 2019 Foto Pieter Jansen te Bevrijdingsfestival Nijmegen 2019 Foto Pieter Jansen te Bevrijdingsfestival Nijmegen 2019
 
Bekijk alle 5 foto's van Pieter Jansen