concert: Jungle in Doornroosje

DI.
20 NOV
JUNGLE Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2018
HOOFDPROGRAMMA Jungle
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Jungle in Doornroosje
Tickets Jungle:
di 20 nov
Doornroosje, Nijmegen
€ 24,00

EXTRA INFORMATIE

In 2013 werd Jungle opgericht door Tom McFarland en Josh Lloyd-Watson. Het duo ging in het begin gehuld in een geheimzinnig imago. Na de release van het wereldwijd bejubelde gelijknamige debuutalbum was het snel gedaan met alle geheimzinnigheid en stonden ze werkelijk op ieder groot festival en tourden succesvol over de hele wereld. Bestaande uit zeven bandleden is Jungle een neo-soulband met een dynamiek die versterkt wordt door de intense live shows. Met ijzersterke liedjes zoals 'Happy Man’, ‘Busy Earnin” en ‘Time’ in hun repertoire, zijn de verwachtingen voor hun tweede album hooggespannen. Live scoort de band altijd goed met hun spannende combi van soul, disco en groovende liedjes.

VOORVERKOOP

De voorverkoop van dit concert is op donderdag 02 augustus 2018 10:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Jungle

Foto Jungle te Jungle - 5/12 - TivoliVredenburg Foto Jungle te Jungle - 5/12 - TivoliVredenburg Foto Jungle te Down The Rabbit Hole 2018 - Zondag Foto Jungle te Where The Wild Things Are 2015 - zondag Foto Jungle te Jungle - 5/12 - TivoliVredenburg Foto Jungle te Where The Wild Things Are 2015 - zondag
 
Bekijk alle 28 foto's van Jungle

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS