concert: Braz / Yung Nnelg in Altstadt

VR.
07 DEC
BRAZ / YUNG NNELG 21:00 uur Altstadt, Eindhoven
2018
HOOFDPROGRAMMA Braz Yung Nnelg
OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Braz / Yung Nnelg in Altstadt
DEZE Braz / Yung Nnelg TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 07 dec
Altstadt, Eindhoven
€ 10,40

EXTRA INFORMATIE

Wat veertig jaar geleden begon als culturele beweging in The Bronx (New York) heeft vandaag de dag de hele wereld veroverd. Om onze veertigste verjaardag goed te vieren doen we dat natuurlijk met hiphop. En wel met de vetste en rapste upcoming artiesten die ons land rijk is; Yung Nnelg en Braz.

Yung Nnelg heeft zich als jonge rapper met zijn EP ‘Contra’ definitief los heeft gemaakt van de rapperscollectieven Veldentaal en SMIB. Al direct vanaf zijn solo debuut ‘Fox P2′ is het duidelijk dat Nnelg zijn eigen geluid volgt. Voeg hier tot slot ook nog eens zijn nieuwe EP ‘Serena’ aan toe en je weet dat Yung Nnelg ook voor 2018 the one to watch is!

Braz is een ras-entertainer die je door middel van zijn raps op een komische en eigenzinnige manier meeneemt op een reis door zijn persoonlijke wereld. Hierin wisselen knallende anthems en rakende introspectieve tracks zich met elkaar af, iets wat je sterk terug hoort op zijn debuutalbum ‘Brazpark’.

FOTO'S VAN Braz, Yung Nnelg

Foto Braz te WOO HAH! Festival 2017 Foto Braz te WOO HAH! Festival 2017 Foto Yung Nnelg te Pukkelpop 2018 - Donderdag Foto Yung Nnelg te WOO HAH! Festival 2017 Foto Yung Nnelg te WOO HAH! Festival 2017 Foto Yung Nnelg te Pukkelpop 2018 - Donderdag
 
Bekijk alle 2 foto's van Braz
Bekijk alle 6 foto's van Yung Nnelg

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS