concert: Vandenberg's Moonkings in Iduna

ZA.
24 NOV
VANDENBERG'S MOONKINGS 20:00 uur Iduna, Drachten
2018
HOOFDPROGRAMMA Vandenberg's Moonkings
VOORPROGRAMMA Vandenberg's Moonkings

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 24 november 2018.
Dat is 177 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Vandenberg's Moonkings in Iduna
DEZE Vandenberg's Moonkings TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 24 nov
Iduna, Drachten
€ 22,00

EXTRA INFORMATIE

Gitaarvirtuoos Adje van den Berg komt met Vandenberg’s Moonkings naar Iduna! Adje werd wereldberoemd met Vandenberg, de melodieuze rockband die een internationale hit scoorde met de powerballad ‘Burning Heart’. Hij bevestigde zijn status als een van ’s werelds meest getalenteerde hardrockgitaristen toen hij door zanger David Coverdale uitgenodigd werd om tot diens hardrock supergroep Whitesnake toe te treden.

Na zijn vertrek uit Whitesnake legde Adje zich toe op zijn schilderkunst, maar de muziek bleef trekken. Zodra hij de kans kreeg om met een stel jonge, getalenteerde muzikanten aan de slag te gaan, ging hij dan ook vol enthousiasme werken aan nieuwe songs. Inmiddels heeft Adje in deze formatie al twee albums uitgebracht en is erin geslaagd om een perfecte mix te maken van vintage seventies hardrock en meer moderne stijlen van rock.
Dus verwacht een heerlijke avond met zowel ouder als gloednieuw materiaal!

FOTO'S VAN Vandenberg's Moonkings, Vandenberg's Moonkings

Foto Vandenberg's Moonkings te Rotterdam Rocks XL - 13/10 - Maassilo Foto Vandenberg's Moonkings te Vandenberg's Moonkings - 9/12 - Doornroosje Foto Vandenberg's Moonkings te Cityrock Leeuwarden 2016 Foto Vandenberg's Moonkings te Scorpions - 02/04 - Ziggo Dome Foto Vandenberg's Moonkings te Huntenpop 2018 Foto Vandenberg's Moonkings te Festival 't Zeeltje 2017
 
Bekijk alle 82 foto's van Vandenberg's Moonkings
Bekijk alle 82 foto's van Vandenberg's Moonkings

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS