concert: Vandenberg's Moonkings in Iduna

ZA.
24 NOV
VANDENBERG'S MOONKINGS 20:00 uur Iduna, Drachten
2018
HOOFDPROGRAMMA Vandenberg's Moonkings
VOORPROGRAMMA Vandenberg's Moonkings
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Vandenberg's Moonkings in Iduna
Tickets Vandenberg's Moonkings:
za 24 nov
Iduna, Drachten
€ 22,00

EXTRA INFORMATIE

Gitaarvirtuoos Adje van den Berg komt met Vandenberg’s Moonkings naar Iduna! Adje werd wereldberoemd met Vandenberg, de melodieuze rockband die een internationale hit scoorde met de powerballad ‘Burning Heart’. Hij bevestigde zijn status als een van ’s werelds meest getalenteerde hardrockgitaristen toen hij door zanger David Coverdale uitgenodigd werd om tot diens hardrock supergroep Whitesnake toe te treden.

Na zijn vertrek uit Whitesnake legde Adje zich toe op zijn schilderkunst, maar de muziek bleef trekken. Zodra hij de kans kreeg om met een stel jonge, getalenteerde muzikanten aan de slag te gaan, ging hij dan ook vol enthousiasme werken aan nieuwe songs. Inmiddels heeft Adje in deze formatie al twee albums uitgebracht en is erin geslaagd om een perfecte mix te maken van vintage seventies hardrock en meer moderne stijlen van rock.
Dus verwacht een heerlijke avond met zowel ouder als gloednieuw materiaal!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Vandenberg's Moonkings, Vandenberg's Moonkings

Foto Vandenberg's Moonkings te Paaspop 2014 Foto Vandenberg's Moonkings te Cityrock Leeuwarden 2016 Foto Vandenberg's Moonkings te Scorpions - 02/04 - Ziggo Dome Foto Vandenberg's Moonkings te Festival 't Zeeltje 2017 Foto Vandenberg's Moonkings te Cityrock Leeuwarden 2016 Foto Vandenberg's Moonkings te Rotterdam Rocks XL - 13/10 - Maassilo
 
Bekijk alle 82 foto's van Vandenberg's Moonkings
Bekijk alle 82 foto's van Vandenberg's Moonkings

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS