In the picture: Marillion, Kensington, Nona, Corey Harper, Vandenberg's Moonkings en meer

The Dirty Daddies - Patronaat news_groot
In the picture: Marillion, Kensington, Nona, Corey Harper, Vandenberg's Moonkings en meer
Door Cartman91 op 11 december 2019 - 12:33 In deze winterse maanden zoek je al gauw de warmte en gezelligheid op, zoals bijvoorbeeld bij een concert. Bij deze optredens zijn regelmatig onze fotografen aanwezig om mooie kiekjes te maken. Hierbij dan ons wekelijkse overzicht, met deze week onder andere Marillion, Kensington, Nona, Corey Harper, Vanderberg's Moonkings, The Dirty Daddies en meer.


Marillion (TivoliVredenburg)

Marillion (foto: Nico Reinders)


In verband met het 30-jarig bestaan van de band geeft Marillion een show in TivoliVredenburg, ondersteunt door een mini-orkest bestaande uit zes muzikanten. Kijk hier voor het volledige fotoverslag van Marillion.


Kensington (Ziggo Dome)

Kensington (foto: Parcifal Werkman)


Het is al een aardige jaarlijkse traditie geworden: Kensington die in een reeks (uitverkochte) concerten in de Ziggo Dome speelt. Zo ook dit jaar, waar de band drie dagen achter elkaar in de Amsterdamse poppodium staan. Festivalinfo was er op de derde dag bij. Voor het volledige verslag van Kensington neem je hier een kijkje.


Nona (Hedon)

Nona (foto: René Obdeijn)


Met een nieuwe plaat op zak stond Nona in Hedon te Zwolle op het podium. Deze nieuwe plaat werd volledig live uitgevoerd. Bekijk ook het complete verslag van het concert.


Corey Harper (Paradiso)

Corey Harper (foto: Britt Crooswijk)


De Amerikaanse singer-songwriter Corey Harper stond op 6 december voor het in eerst in Amsterdam op het podium, in de kleine zaal van Paradiso. Bekijk hier het volledige fotoverslag van het concert van Corey Harper in Paradiso.


Vandenberg's Moonkings (Luxor Live)

Vandenberg's Moonkings (foto: René Obdeijn)


Gitarist Ad Vandenberg werd wereldberoemd als gitarist van de band Whitesnake. In 2013 richtte Ad de band Vandenberg's Moonkings op. 6 december stond de band in Luxor Live te Arnhem. Neem ook eens een kijkje bij het volledige verslag van het optreden in Luxor Live.


The Dirty Daddies (Patronaat)

The Dirty Daddies (foto: Andrea Roell)


Met The Dirty Daddies is een feest gegarandeerd! De Nederlandse mash-up band speelt grote hits in een moordend tempo, van Queen tot Marco Borsato. Iedereen kan wel met zijn / haar favoriete nummer meezingen of een dansje wagen. Op het podium is het ook altijd een spektakel, zo ook in Patronaat op 6 december. Bekijk ook het complete fotoverslag van de show in Patronaat.


Afgelopen week waren we verder nog bij concerten van Altin Gün + Fat White Family & L'épéé in Doornroosje, Ruel in de Melkweg, L'épéé in Paradiso-Noord en The Flower Kings in Burgerweeshuis.

Hier vind je al onze concertverslagen. Voor meer festivalverslagen ga je naar deze pagina.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefthe 1975

THE 1975 VERPLAATST CONCERTEN IN NEDERLAND EN BELGIËThe 1975 heeft hun gehele Europese tour verplaatst. Dit geldt dus ook voor de...

Alan Parsons Live Project

ALAN PARSONS LIVE PROJECT NAAR KONINKLIJK THEATER... Alan Parsons komt in juni 2020 terug naar Nederland en België. Op 21 juni...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.