concert: Pete Philly & Perquisite in WaterFront op ZATERDAG 29 SEPTEMBER 2007

  • Pete Philly & Perquisite
    Pete Philly & Perquisit
  • Pete Philly & Perquisite
    Pete Philly & Perquisit
ZA.
29 SEP
PETE PHILLY & PERQUISITE Beide zalen, 20:00 uur WaterFront, Rotterdam
2007
Hoofdprogramma Pete Philly & Perquisite
Voorprogramma Arts the Beatdoctor
Toegang €13,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 29 september 2007.
Dat is 6062 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Op 7 September zal dan eindelijk 'Mystery Repeats', het langverwachte tweede album van hip hop act Pete Philly & Perquisite, verschijnen. Een dag na de release van de plaat, die wordt voorafgegaan door de single 'Time Flies', begint de band aan de Mystery Repeats Tour. Twee jaar geleden veroverden zanger/rapper Pete Philly en producer/cellist Perquisite Nederland en de rest van de wereld met de klapper “Our Mindstate”. “Mystery Repeats” is een meer uptempo en divers album geworden dan de voorganger en is wederom gelardeerd met door jazz, soul en klassieke muziek doorspekte beats.

Bas Vermolen a.k.a Arts the Beatdoctor zal de avond openen. Hij heeft net als Pete Philly & Perquisite een nieuwe plaat uit. De titel van zijn album is 'Transitions'. Zelf omschrijft Arts zijn muziek in een oude Homegrown als jazzy “nachtmuziek” waarin samples naadloos in de livemuziek zijn ingepast.

Foto's van Pete Philly & Perquisite, Arts the Beatdoctor

Foto Pete Philly & Perquisite te Appelpop 2008 Foto Pete Philly & Perquisite te Pete Philly & Perquisite - 28/9 - De Nieuwe Nor Foto Pete Philly & Perquisite te Pete Philly & Perquisit Foto Pete Philly & Perquisite te Pete Philly & Perquisite - 11/10 - Tivoli Foto Pete Philly & Perquisite te Pete Philly & Perquisit Foto Pete Philly & Perquisite te Pete Philly & Perquisit
 
Bekijk alle 35 foto's van Pete Philly & Perquisite
Bekijk alle 2 foto's van Arts the Beatdoctor

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest