concert: Kaki King + Wendy McNeill in N9 op ZATERDAG 20 OKTOBER 2007

  • Wendy McNeill
    State-X New Forms 2014
    © Gertjan van der Loo
  • Kaki King
    Le Guess Who? 2015 - Vrijdag
    © Erik Luyten
ZA.
20 OKT
KAKI KING + WENDY MCNEILL 21:00 uur N9, Eeklo
2007
Hoofdprogramma Kaki King
Voorprogramma Wendy McNeill
Toegang 10 euro

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 20 oktober 2007.
Dat is 6053 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

N9 villa, Molenstraat 165, 9900 Eeklo

Wendy McNeill is een jonge Canadese die nu in Zweden woont. Ze kwam om de hoek piepen toen ze in ’97 een competitie in songschrijven won, waardoor ze haar eerste cd kon opnemen. Toen speelde ze enkel gitaar en zong, wat later kwam daar ook de accordeon bij. Wendy McNeill doet het in haar eigen tempo, combineert Tori Amos met Tom Waits tot ‘folk noir’, creëert een Parijse caberetsfeer en kan lastig zijn als voorprogramma.
Moet de New Yorkse Kaki King nu sidderen en beven? Welnee, die kan er wel mee weg. Het gaat snel voor deze dame, die bekend staat om haar virtuoze gitaartechniek. Ondertussen heeft ze drie cd’s, speelt ze mee op de laatste cd van The Foo Fighters en toerde ze niet enkel in de US, maar ook in Australië, Italië en Engeland. Nu is Frankrijk aan de beurt, waar madame twee avonden na mekaar mag optreden in Olympia/Parijs. En terwijl ze toch in de buurt is, kan ze ook debuteren in België.

Foto's van Kaki King, Wendy McNeill

Foto Kaki King te Le Guess Who? 2015 - Vrijdag Foto Kaki King te Le Guess Who? 2015 - Vrijdag Foto Wendy McNeill te State-X New Forms 2014 Foto Wendy McNeill te State-X New Forms 2014 Foto Wendy McNeill te State-X New Forms 2014
 
Bekijk alle 2 foto's van Kaki King
Bekijk alle 3 foto's van Wendy McNeill

Gerelateerd nieuws