Winnen:Kaki King in de Melkweg

Door Sheryla op 29 maart 2010 - 13:22 Kaki King, de multi-instrumentalise voor wie de gitaar niet alleen een snaarinstrument maar ook slagwerk is speelt op vrijdag 9 april in de Melkweg te Amsterdam.

In 2006 werd Kaki King als eerste vrouw ooit door het invloedrijke Amerikaanse tijdschrift Rolling Stone uitgeroepen tot 'Guitar God' en sindsdien is haar bekendheid alleen maar gestegen. Een optreden van dit charmante gitaarwonder is dan ook een absolute aanrader.

In samenwerking met de Melkweg mogen wij 2x2 gastenlijstplekken weggeven, zodat jij en een vriend(in) gratis naar binnen kunnen.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Kaki King wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Kaki King-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur voor maandag 5 april de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Kaki King zou willen) naar
[email protected] onder vermelding van 'Kaki King' en
vermeld in het mailtje je volledige naam.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



mojo2

SYMPHONICA IN ROSSO IN 2010 MET BRAND NEW LIVEMojo Concerts is een samenwerkingsverband aangegaan met Brand New Live voor...

Superrauw

WINNEN: 2X2 KAARTEN SUPERRAUW Rauw pakt weer eens groots uit onder de titel SUPERRAUW. Op het programma van...

REACTIES

Avatar RoboRulez
ma 29 mrt 2010 23:03

RoboRulez Kende het niet, maar klinkt gaaf!

 0
Avatar Ace2000
wo 31 mrt 2010 14:10

Ace2000 kaki King snel boeken op Lowlands, zo leuk live.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.