concert: Dana Fuchs in DRU-Cultuurfabriek

PODIUMINFO FOTO'S VAN Dana Fuchs in DRU-Cultuurfabriek

VR.
09 NOV
DANA FUCHS Popzaal, 20:00 uur DRU-Cultuurfabriek, Ulft
2018
HOOFDPROGRAMMA Dana Fuchs
TOEGANG Voorverkoop: €18,-
Deurprijs: €20,-

EXTRA INFORMATIE

RAUWE BLUES UIT DE TENEN. ZO KARAKTERISEER JE DE SOUND VAN DANA FUCHS. DE UIT FLORIDA AFKOMSTIGE ZANGERES BELEEFDE EEN ZWARE JEUGD MET EEN AUTORITAIRE VADER, EEN DRUGSVERSLAVING, EEN BAANTJE ALS STRIPPER EN TRAGISCHE STERFTEGEVALLEN IN HAAR FAMILIE.

Voordat ze twintig was, vertrok ze naar New York om de blues te gaan zingen. Daar liep ze bluesman Jon Diamond tegen het lijf die haar uit de striptent plukte. Met zijn steun lukte het haar een carrière in de muziek op poten te zetten. Het was de start van The Dana Fuchs Band waarin haar krachtige stem de boventoon voert en de invloed van Janis Joplin, The Rolling Stones en Etta James te horen is.

Inmiddels heeft Dana Fuchs vijf cd’s op haar naam staan en binnenkort komt Love Lives on uit waarmee ze naar de DRU komt. . Ze gebruikt haar levenservaring in haar muziek en het maakt haar muziek alleen maar rijker. Blues zoals blues bedoeld is.

FOTO'S VAN Dana Fuchs

Foto Dana Fuchs te Dana Fuchs 9-11 DRU Cultuurfabriek Foto Dana Fuchs te Parkpop 2009 Foto Dana Fuchs te Bospop 2008 Foto Dana Fuchs te Bospop 2008 Foto Dana Fuchs te Bospop 2013 Foto Dana Fuchs te Dana Fuchs - 15/04 - Mezz
 
Bekijk alle 58 foto's van Dana Fuchs

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST