concert: Darwin Deez / Soccer Mommy in Paradiso

VR.
21 SEP
DARWIN DEEZ / SOCCER MOMMY Grote Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2018
HOOFDPROGRAMMA Darwin Deez Soccer Mommy

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 21 september 2018.
Dat is 217 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Darwin Deez / Soccer Mommy in Paradiso
DEZE Darwin Deez / Soccer Mommy TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 21 sep
Paradiso, Amsterdam
€ 17,02

EXTRA INFORMATIE

Darwin Deez is de super vrolijke, knotsgekke en mega catchy indie-groep uit New York, bijeengebracht door “die gast met die pijpekrullen en een diadeem” oftewel Darwin Smith.
Het aanstekelijke nummer ‘Radar Detector’ op de debuutplaat van Darwin Deez zorgde in 2009 voor de nodige opschudding in indieland en betekende meteen de doorbraak van de band. Hierna volgden nog twee succesvolle albums. Denk aan rammelige folksongs, funky disco, catchy hooks, gemixt met een flinke dosis humor en hier en daar een tamboerijn. Op 1 augustus komt de nieuwste langspeler ‘10 Songs That Happened When You Left Me With My Stupid Heart’ uit en als de band écht niks veranderd is dan wordt het weer een vrolijke chaos op het podium!
Achter Soccer Mommy schuilt Sophie Allison, een meisje uit Nashville dat al sinds haar zesde gitaarpopliedjes schrijft en deze eigenhandig in elkaar knutselt op haar slaapkamer. Dat doet ze nu (op haar twintigse) dus nog steeds, én met succes.

FOTO'S VAN Darwin Deez, Soccer Mommy

Foto Darwin Deez te London Calling #1 2010 Foto Darwin Deez te London Calling #1 2010 Foto Darwin Deez te Pukkelpop 2010 Foto Darwin Deez te Pukkelpop 2010 Foto Darwin Deez te London Calling #1 2010 Foto Darwin Deez te London Calling #1 2010
 
Bekijk alle 6 foto's van Darwin Deez

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST