concert: Soccer Mommy in EKKO op MAANDAG 08 JULI 2024

MA.
08 JUL
SOCCER MOMMY 20:00 uur EKKO, Utrecht
2024
Hoofdprogramma Soccer Mommy
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Soccer Mommy in EKKO
Tickets Soccer Mommy:
Weet waar je koopt!
ma 08 jul
EKKO, Utrecht
€ 17,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Zo makkelijk als de muziek van Soccer Mommy zich in je hoofd nestelt, zo complex zitten haar liedjes doorgaans in elkaar. Sophie Allison begon op heel jonge leeftijd met het schrijven van gitaarpopliedjes op haar slaapkamer, en die jarenlange ervaring hoor je terug in haar songwriting. Met haar studiodebuut ‘Clean’ uit 2018 bevestigde de artiest uit Nashville definitief dat er een singer-songwriter van wereldklasse was opgestaan. Op de twee albums die volgden is te horen hoe Soccer Mommy steeds iets meer wegbeweegt van het intieme geluid waarmee ze begon; grootser en avontuurlijker opgezet, met ninetiesinvloeden en synth-gedreven genres als new wave. Dit alles zonder de intimiteit en emotionele diepgang van haar eerdere muziek te verliezen, en dat is wat deze artiest zo bijzonder en tijdloos maakt.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in EKKO in Utrecht. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van EKKO in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Soccer Mommy in EKKO plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Gerelateerde festivals