concert: Jacin Trill in Paradiso

ZO.
25 NOV
JACIN TRILL Grote Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2018
HOOFDPROGRAMMA Jacin Trill
VOORPROGRAMMA Jiri11
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Jacin Trill in Paradiso
Tickets Jacin Trill:
zo 25 nov
Paradiso, Amsterdam
€ 17,02

EXTRA INFORMATIE

Samen met 808milli neemt deze talentvolle jongeling het internet over. Het succesverhaal van Jacin Trill begon iets meer dan een jaar geleden toen hij en één van zijn beste vrienden, 808milli, besloten om zichzelf op te sluiten in een slaapkamer vol met goedkope opname-apparatuur. Het resultaat: de tape Happyland. Elf nummers met weinig woorden, maar des te meer positieve vibes. Niet veel later verscheen de video van zijn single 'kspreyopjebitch', waarna het niet lang duurde voordat het nummer in iedere club te horen was.
Jacin Trill (1998) heeft eigenlijk maar één boodschap voor de wereld: no more bad vibes. De titel van zijn tape Happyland die in september 2017 uitkwam spreekt voor zich. Juist als het leven tegenzit laat de uit Hoorn afkomstige Jacin Trill je zien dat er een zon schijnt achter iedere zichtbare wolk.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Jacin Trill, Jiri11

Foto Jacin Trill te 3voor 12 Song Van Het Jaar -  8/12 - TivoliVredenburg Foto Jacin Trill te Paaspop Schijndel 2018 - Vrijdag Foto Jacin Trill te Lowlands 2018 - Vrijdag Foto Jacin Trill te 3FM Awards 2018 - 05/09- AFAS Live Foto Jacin Trill te Pukkelpop 2018 - Donderdag Foto Jacin Trill te 3voor 12 Song Van Het Jaar -  8/12 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 14 foto's van Jacin Trill

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS