concert: Amsterdam Klezmer Band XL in Paard op ZATERDAG 03 NOVEMBER 2018

  • Amsterdam Klezmer Band
    Schippop 2016
  • Amsterdam Klezmer Band
    Schippop 2016
ZA.
03 NOV
AMSTERDAM KLEZMER BAND XL Grote Zaal, 19:30 uur Paard, Den Haag
2018
Hoofdprogramma Amsterdam Klezmer Band

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 03 november 2018.
Dat is 1993 dagen geleden.

Concert uitverkocht
Amsterdam Klezmer Band XL in Paard is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
za 03 nov
Amsterdam Klezmer Band Xl
Paard, Den Haag

EXTRA INFORMATIE

Zet een groot kruis in je agenda op zaterdag 3 november want dan wordt het één groot feest met de Amsterdam Klezmer Band XL! Als je de band nog niet kent mis je iets, want Amsterdam Klezmer Band weet overal de voetjes van de vloer te krijgen. Of het nou het Hong Kong Jazz Festival of het concertgebouw is, Sziget of een kroeg in Slovenië, Lowlands of een Turkse boulevard; er zal gedanst worden. De band speelt klezmer en Balkan, ska en jazz, zigeuner en hiphop. Het is van alles, maar bovenal is het feest.

Het zevenkoppige klezmermonster komt van de straat en van het conservatorium, houdt van traditie en van vernieuwding, blaast festivaltenten omver en trekt tranen in theaters. Verwacht geen traditionele avond, met al twintig jaar ervaring in de muziekwereld heeft AKB een onorthodox eigen geluid gesmeed.

Foto's van Amsterdam Klezmer Band

Foto Amsterdam Klezmer Band te Amsterdam Klezmer Band - 08/09 - Paradiso Foto Amsterdam Klezmer Band te Amsterdam Klezmer Band - 08/09 - Paradiso Foto Amsterdam Klezmer Band te Amsterdam Klezmer Band - 08/09 - Paradiso Foto Amsterdam Klezmer Band te Amsterdam Klezmer Band - 08/09 - Paradiso Foto Amsterdam Klezmer Band te Amsterdam Klezmer Band - 08/09 - Paradiso Foto Amsterdam Klezmer Band te Schippop 2016
 
Bekijk alle 23 foto's van Amsterdam Klezmer Band

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws