concert: Amsterdam Klezmer Band XL in Neushoorn op VRIJDAG 02 NOVEMBER 2018

  • Amsterdam Klezmer Band
    Schippop 2016
  • Amsterdam Klezmer Band
    Schippop 2016
VR.
02 NOV
AMSTERDAM KLEZMER BAND XL AA-Security Arena, 20:45 uur Neushoorn, Leeuwarden
2018
Hoofdprogramma Amsterdam Klezmer Band

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 02 november 2018.
Dat is 2001 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Amsterdam Klezmer Band XL in Neushoorn
DEZE Amsterdam Klezmer Band XL TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 02 nov
Neushoorn, Leeuwarden
€ 17,00

EXTRA INFORMATIE

Mesjogge! Verwacht op basis van de naam geen traditioneel avondje. De Amsterdam Klezmer Band speelt namelijk joodse traditionals die ze verfraaien met rap of een scheurende sax. Vanavond spelen ze inclusief drummer de Arena naar de gallemiezen!

Een onorthodox, maar onmiskenbaar klezmergeluid. Dat kan niet anders dan het geteisem van Amsterdam Klezmer Band zijn. Met een combinatie van klezmer en Balkan, ska en jazz, zigeuner en hiphop is het van alles, maar is het bovenal feest. Vanavond speelt de zevenkoppige band inclusief drummer die het dansgehalte verder opkrikt. Op Welcome To The Village in 2014 is dit voor het eerst gedaan en nu keert Amsterdam Klezmer Band XL terug naar Leeuwarden om nog één keer in deze setting te spelen. Speciaal voor de fans in Leeuwarden en voor de tweede keer in Neushoorn. Deze jofele avond vol klezmermuziek wil je niet missen!

Zaal: Arena
Type: Staconcert

Foto's van Amsterdam Klezmer Band

Foto Amsterdam Klezmer Band te Schippop 2016 Foto Amsterdam Klezmer Band te Amsterdam Klezmer Band - 08/09 - Paradiso Foto Amsterdam Klezmer Band te Amsterdam Klezmer Band - 08/09 - Paradiso Foto Amsterdam Klezmer Band te Sziget 2022 - Zondag Foto Amsterdam Klezmer Band te Amsterdam Klezmer Band - 08/09 - Paradiso Foto Amsterdam Klezmer Band te Schippop 2016
 
Bekijk alle 23 foto's van Amsterdam Klezmer Band

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws