concert: De Dijk in Paard op DONDERDAG 04 OKTOBER 2018

  • De Dijk
    Dauwpop 2012
    © Tim van Veen
  • De Dijk
    Paaspop Schijndel 2012
    © Marcel Poelstra
DO.
04 OKT
DE DIJK Grote Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2018
Hoofdprogramma De Dijk

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 04 oktober 2018.
Dat is 2023 dagen geleden.

Concert uitverkocht
De Dijk in Paard is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
do 04 okt
DE DIJK
Paard, Den Haag

EXTRA INFORMATIE

In 1981 verrijst op de restanten van de rockers van Stampei een nieuwe band, die de vaderlandse popscene verrast met stevig, op rock en soul geschoeid repertoire en hartstochtelijke teksten. Anno 2018 volgt De Dijk nog steeds haar eigen Nederlandstalige koers, wars van trends en een onverwoestbare fanbase.
Met de nieuwe single ‘Liefje Liefje’ zet De Dijk de toon voor ‘Groef’, een album vol klassiekers en minder bekende nummers, die helemaal anders klinken dan voorheen.

De Dijk is uitgegroeid tot een band die waarschijnlijk iedere Nederlander kent: Huub van der Lubbe en zijn mannen zitten in het collectieve geheugen van haast drie generaties muziekliefhebbers. Zesendertig jaar na oprichting staat de band nog steeds met plezier en enthousiasme op de planken. De Dijk is tijdens hun carrière flink geëvolueerd: van een rammelende Nederpopband tot een stomende, bijna Amerikaanse soulmachine.

Foto's van De Dijk

Foto De Dijk te De Dijk - 09/11 - Maassilo Foto De Dijk te De Dijk - 8/12 - Atak Foto De Dijk te De Dijk - 8/12 - Atak Foto De Dijk te De Dijk - 09/11 - Maassilo Foto De Dijk te Zwarte Cross 2018 - Zondag Foto De Dijk te Appelpop 2006
 
Bekijk alle 160 foto's van De Dijk

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest