concert: Gallowstreet in Neushoorn op DONDERDAG 24 MEI 2018

  • Gallowstreet
    PITCH 2016 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Gallowstreet
    PITCH 2016 - Vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
DO.
24 MEI
GALLOWSTREET AA-Security Arena, 20:00 uur Neushoorn, Leeuwarden
2018
Hoofdprogramma Gallowstreet

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 24 mei 2018.
Dat is 2164 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Gallowstreet in Neushoorn
DEZE Gallowstreet TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 24 mei
Neushoorn, Leeuwarden
€ 13,00

EXTRA INFORMATIE

Feest! Gallowstreet staat vanavond in Neushoorn. De veelkoppige brassband creëert met een mix van funk, jazz, hiphop, afrobeat en dance in elke zaal een dansvloer en zo ook in onze Arena.

Gallowstreet maakt muziek die normaal gesproken met synthesizers en drumcomputers wordt gemaakt en haalt deze door de analoge kopermolen. Ze combineren verschillende stijlen en creëren daarmee, naar eigen zeggen, neo-brass. Het vette is dat de muziek bij vlagen filmisch aandoet. Sinds 2012 raast het collectief door het land en hebben ze een uitstekende livereputatie opgebouwd. Festivals als North Sea Jazz, Lowlands en Appelpop waren eerder al niet veilig voor de springende en dansende meute. In Paradiso bliezen ze bijna letterlijk het dak eraf en ging de show met punkattitude gepaard met een moshpit. Wij gaan vast ons dak verstevigen; dit wordt een feestje voor in de boeken!

Zaal: Arena
Type: Staconcert

Foto's van Gallowstreet

Foto Gallowstreet te Appelpop 2017 Foto Gallowstreet te Eurosonic Noorderslag 2024 - vrijdag Foto Gallowstreet te PITCH 2016 - Vrijdag Foto Gallowstreet te Eurosonic Noorderslag 2024 - vrijdag Foto Gallowstreet te Eurosonic Noorderslag 2024 - vrijdag Foto Gallowstreet te PITCH 2016 - Vrijdag
 
Bekijk alle 20 foto's van Gallowstreet

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws