concert: Kraantje Pappie in Doornroosje

ZA.
01 DEC
KRAANTJE PAPPIE Rode Zaal, 20:45 uur Doornroosje, Nijmegen
2018
HOOFDPROGRAMMA Kraantje Pappie
CONCERT UITVERKOCHT
Kraantje Pappie in Doornroosje is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
za 01 dec
Daddy Clubtour : Kraantje Pappie + Dj Friss (uitverkocht)
Doornroosje, Nijmegen
€ 18,50

EXTRA INFORMATIE

Kraantje Pappie is een van de meest succesvolle rappers die Nederland ooit voortbracht. Zijn driedelige albumreeks Crane verschafte naast een groots, eigen en elektronisch geluid een verzameling aan gouden- en platina hits als ‘Waar is Kraan?’, ‘Feesttent’, ‘Pompen’ en ‘De Manier’, en ook het derde album Crane III behaalde de gouden status.

Talloze optredens in Nederland en België en grote shows op o.a. Rock Werchter, Pukkelpop, Noorderslag, Lowlands, Pinkpop en Dutch Valley bezorgden hem een onschendbare live-reputatie. Hoewel er weinig zaken in dit leven zeker zijn wijst de geschiedenis ondubbelzinnig uit dat Kraantje Pappie elk feest glansrijk transformeert in een kolkende zee van drank, zweet en extase.

FOTO'S VAN Kraantje Pappie

Foto Kraantje Pappie te Kraantje Pappie - 14/12 - TivoliVredenburg Foto Kraantje Pappie te Dauwpop 2012 Foto Kraantje Pappie te Appelpop 2017 Foto Kraantje Pappie te Kraantje Pappie - 14/12 - TivoliVredenburg Foto Kraantje Pappie te Zo. Festival 2014 Foto Kraantje Pappie te Paaspop 2013 - dag 1
 
Bekijk alle 110 foto's van Kraantje Pappie

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS