concert: Stathe Sessie: The Silverfaces in Stathe op WOENSDAG 14 MAART 2018

  • The Silverfaces
    The Silverfaces - 03/04 - Paradiso
    © Mitch Wolters
  • The Silverfaces
    The Silverfaces - 03/04 - Paradiso
    © Mitch Wolters
WO.
14 MRT
STATHE SESSIE: THE SILVERFACES 20:30 uur Stathe, Utrecht
2018
Hoofdprogramma The Silverfaces

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 14 maart 2018.
Dat is 2234 dagen geleden.

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

Een start als die van The Silverfaces is uitermate uniek: bij hun 3e optreden mag de psychedelische bluesrockband zich al de winnaar van de Amsterdamse Popprijs noemen, en een half jaar later hebben ze al shows op Noorderslag, Paaspop en Lowlands gespeeld.

De acute aandacht voor de band zorgt voor een hoge druk om de popelende fans zo snel mogelijk van een plaat te voorzien.
Drie jaar later krijgen de fans dan eindelijk waar ze al die tijd naar verlangden: de eerste officiële EP van ‘The Silverfaces’ wordt uitgebracht: ‘II’.

De band zelf is echter nog niet helemaal tevreden. Dit gevoel krijgen ze wel bij de volgende EP, ‘Death Under The Sun’, waarop het viertal terug gaat naar de kern van hun sound en muziek.

Ondertussen wordt ook al hard gewerkt aan het debuutalbum, dat in februari 2018 verscheen. Met die release maakt de band zich klaar voor een veelbelovende toekomst, waar Stathe op 14 maart 2018 deel van uitmaakt.

Foto's van The Silverfaces

Foto The Silverfaces te The Silverfaces - 03/04 - Paradiso Foto The Silverfaces te The Silverfaces - 03/04 - Paradiso Foto The Silverfaces te The Silverfaces - 03/04 - Paradiso Foto The Silverfaces te The Silverfaces - 03/04 - Paradiso Foto The Silverfaces te The Silverfaces - 03/04 - Paradiso Foto The Silverfaces te The Silverfaces - 03/04 - Paradiso
 
Bekijk alle 9 foto's van The Silverfaces

Gerelateerd nieuws