concert: Wende in Neushoorn

ZA.
27 OKT
WENDE Grote Zaal, 19:30 uur Neushoorn, Leeuwarden
2018
HOOFDPROGRAMMA Wende Snijders

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 27 oktober 2018.
Dat is 179 dagen geleden.

CONCERT UITVERKOCHT
Wende in Neushoorn is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
za 27 okt
Wende
Neushoorn, Leeuwarden
€ 29,50

EXTRA INFORMATIE

Wende is bevlogen en ongelooflijk veelzijdig. Na Franse chansons en Engelstalige popmuziek, komt ze dit jaar met haar eerste Nederlandstalige album ‘MENS’. Een album vol confronterende teksten en een gedurfde elektronische sound.

'MENS' begon in 2017 als theaterconcert waarin een prangende vraag centraal staat: hoe ben ik mens tussen allemaal mensen, in een tijd waar we meer dan ooit teruggeworpen lijken op onszelf, onze angsten en ons onvermogen om grip te krijgen op wat er om ons heen gebeurt? Ze kon deze vraag niet alleen beantwoorden en ging te raden bij medeschrijvers. Vervolgens creëerde ze openhartige breekbare liedjes en meeslepende electrobeats. Het album bevat de nummers van dit theaterconcert en vangt de rijke sound en urgentie van de theatervoorstelling. Wende gaat voor de tweede keer met 'MENS' langs Nederlandse poppodia en festivals. Dit keer doet ze ook Neushoorn aan. Een bijzondere avond waar je absoluut bij wilt zijn.

Zaal: Grote Zaal
Type: Staconcert

FOTO'S VAN Wende Snijders

Foto Wende Snijders te Wende - 5/10 - Paard van Troje Foto Wende Snijders te Wende - 5/10 - Paard van Troje Foto Wende Snijders te Wende Snijders - 6/11 - 013 Foto Wende Snijders te Appelpop 2013 Foto Wende Snijders te The Gelders Orkest / Wende Snijders - 24/06 - Paradiso Foto Wende Snijders te Wende - 5/10 - Paard van Troje
 
Bekijk alle 110 foto's van Wende Snijders

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS