concert: Claw Boys Claw in Paradiso

ZA.
28 APR
CLAW BOYS CLAW Grote Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2018
HOOFDPROGRAMMA Claw Boys Claw
VOORPROGRAMMA Fungo Bat
Fuz

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 28 april 2018.
Dat is 484 dagen geleden.

CONCERT UITVERKOCHT
Claw Boys Claw in Paradiso is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
za 28 apr
Claw Boys Claw
Paradiso, Amsterdam
€ 22,70

EXTRA INFORMATIE

Meest opwindende liveband van Nederland komt met een nieuw album. Claw Boys Claw maakt al jarenlang een afwisselende mix van rauwe, vuige, lyrische en psychedelische rock. De karakteristieke frontman Peter Te Bos en gitaarvirtuoos John Cameron vormen sinds 1983 de spil van de band. In die tijd brachten de Amsterdammers meer dan tien platen uit en eind februari wordt daar het nieuwe album 'It's Not Me, The Horse Is Not Me, Part One' aan toegevoegd. Op het podium maken drummer Jeroen Kleijn en bassist Marcus Bruystens de bezetting compleet. Er zijn maar weinig Nederlandse bands die live met zoveel vuur spelen als Claw Boys Claw.
Alsof een optreden van Claw Boys Claw nog niet genoeg is, nodigt de band ook nog een aantal andere artiesten uit om een voor- en naprogramma te verzorgen. De eerste bevestigingen zijn de eveneens Amsterdamse bands Fungo Bat en Fuz. Meer bands worden op een later moment bekend gemaakt.

FOTO'S VAN Claw Boys Claw, Fungo Bat, Fuz

Foto Claw Boys Claw te Claw Boys Claw - 5/4 - Tivoli Foto Claw Boys Claw te Paaspop 2019- vrijdag Foto Claw Boys Claw te Fuzfest - 27/09 - Paradiso Foto Claw Boys Claw te Claw Boys Claw - 25/05 - Bolwerk Foto Claw Boys Claw te Claw Boys Claw - 5/4 - Tivoli Foto Claw Boys Claw te Pinkpop Classic 2009
 
Bekijk alle 108 foto's van Claw Boys Claw
Bekijk alle 6 foto's van Fungo Bat
Bekijk alle 31 foto's van Fuz

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST