concert: Nana Adjoa in Rotown op DONDERDAG 05 APRIL 2018

  • Nana Adjoa
    Amsterdam Woods Festival 2015 - zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Nana Adjoa
    Amsterdam Woods Festival 2015 - zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
DO.
05 APR
NANA ADJOA 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2018
Hoofdprogramma Nana Adjoa

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 05 april 2018.
Dat is 2185 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Nana Adjoa in Rotown
DEZE Nana Adjoa TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 05 apr
Rotown, Rotterdam
€ 10,50

EXTRA INFORMATIE

Het jaar loopt aan zijn eind, vandaar dat wij alvast voorzichtig de nieuwjaarsresoluties voor 2017 aan het tellen zijn. Eentje kunnen we alvast aanvinken: het verbluffende talent Nana Adjoa komt naar Rotown! Op de uitstekende EP Down At The Root (Pt. 1) voelt als een warm bad van folk, triphop, psych rock en orkestrale pop. Denk aan het minutieuze gevoel voor arrangement van een band als Balthazar, maar dan met meer soul, diepte en speelsheid.

De liedjes zijn stuk voor stuk zo sterk dat je voor geen moment het gevoel hebt dat je ze moet ontleden. Alles ademt vrij en organisch, alsof de muziek uit de losse pols ontstaat. Adjoa toont echter een scherp oor voor detail en bijzondere contrasten, waarover haar soulvolle stemgeluid een baken van warmte vormt. Late Bloomer verzoent een luchtigheid met duistere synthtexturen en The Resolution eindigt met een ongekend fraai strijkerscrescendo.


Foto's van Nana Adjoa

Foto Nana Adjoa te Nana Adjoa - 8/10 - Metropool Foto Nana Adjoa te 3voor12 Song van het Jaar 2018 Foto Nana Adjoa te Dauwpop 2018 Foto Nana Adjoa te 3voor12 Song van het Jaar 2018 Foto Nana Adjoa te Nana Adjoa - 17-06 - Burgerweeshuis Foto Nana Adjoa te Nana Adjoa - 8/10 - Metropool
 
Bekijk alle 38 foto's van Nana Adjoa

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest