event: Jazzfest Minifest in Bimhuis op ZATERDAG 06 JANUARI 2018

  • Jett Rebel
    Festival deBeschaving 2014
    © Tim van Veen
  • Anton Goudsmit
    Dox Family Night: Dox Records 15 jaar - 11/5 - Paradiso
    © Bianca Stommel
ZA.
06 JAN
JAZZFEST MINIFEST 20:30 uur Bimhuis, Amsterdam
2018

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 06 januari 2018.
Dat is 2303 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Jazzfest Minifest in Bimhuis
DEZE Jazzfest Minifest TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 06 jan
Bimhuis, Amsterdam
€ 17,00 - 20,00

EXTRA INFORMATIE

Vooruitblik op Jazzfest Amsterdam, ‘ongetwijfeld het beste jazzfestival van Amsterdam’ (het Parool), met de spraakmakende ensembles Koeniverse3, Anton Goudsmit & Jett Rebel en Mabassa.

Aan de start van het nieuwe jaar pakt Jazzfest Amsterdam meteen flink uit. Op 17 maart vindt het Amsterdamse jazzfestival voor en door muzikanten voor de zevende keer plaats in Studio/K. In het BIMHUIS alvast een voorproefje: een minifestival van een avond, volgens de beproefde Jazzfestformule. Verwacht een selectie van de interessantste en meest veelzijdige musici uit Amsterdam. Zij zullen nieuwe samenwerkingen aangaan, elkaar én het publiek uitdagen en er een feest van maken.

Wat gebeurt er als twee podiumtovenaars de handen ineenslaan? Jett Rebel staat alom bekend als ‘het wonderkind van de Nederpop’ (OOR) en Anton Goudsmit als ‘de leukste gitarist van Nederland’ (de Volkskrant), maar dit gelegenheidsduo zou wel eens iets heel onverwachts kunnen opleveren.

Foto's van Anton Goudsmit, Jett Rebel, Joris Roelofs

Foto Anton Goudsmit te Dox Family Night: Dox Records 15 jaar - 11/5 - Paradiso Foto Jett Rebel te Metropool Open Air met Jett Rebel - 08/07 - Openluchttheater Hertme Foto Jett Rebel te Dauwpop 2014 Foto Jett Rebel te Werfpop 2022 Foto Jett Rebel te Jett Rebel - 13/04 - TivoliVredenburg Foto Jett Rebel te Life I Live Festival 2014
 
Bekijk alle 1 foto's van Anton Goudsmit
Bekijk alle 417 foto's van Jett Rebel

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws