concert: Aldous Harding in Het Zonnehuis ( AFGELAST/VERPLAATST! )


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

DO.
29 MRT
ALDOUS HARDING 20:00 uur Het Zonnehuis, Amsterdam (door: Paradiso )
2018
HOOFDPROGRAMMA Aldous Harding

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 29 maart 2018.
Dat is 667 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Snikkende singer-songwriter. Hannah Harding kennen we beter als Aldous Harding. Een singer-songwriter die de afgelopen jaren haart sporen verdiende met een aantal erg mooie liedjes en albums. Haar liedjes zijn geen feestnummers en gaan vooral over over de dood, leven, verdriet en liefde en het is dan ook niet voor niets dat ze deze muziek onder de noemer gothic-folk uitbrengt. De titel van de tweede langspeler is met 'Party' een beetje misleidend, maar door de theatrale en humoristische uitvoering een genot om je door te laten inpakken. De talloze vier- en vijfsterren recensies liegen niet, bleek ook bij de drie optredens van de zangeres in Amsterdam de afgelopen drie jaar en het overtuigen voor een volle zaal op de afgelopen editie van Le Guess Who? Vind je de muziek van artiesten als Sóley, Nadia Reid, Julia Jacklin, Kate Bush, Scott Walker of Fenne Lily mooi? Dan is Aldous Harding zeker iets voor jou.

FOTO'S VAN Aldous Harding

Foto Aldous Harding te Best Kept Secret 2019 - zaterdag 1 juni Foto Aldous Harding te Aldous Harding - 27/11 - Paradiso Foto Aldous Harding te Aldous Harding - 27/11 - Paradiso Foto Aldous Harding te Best Kept Secret 2019 - zaterdag 1 juni Foto Aldous Harding te Aldous Harding - 27/11 - Paradiso Foto Aldous Harding te Aldous Harding - 27/11 - Paradiso
 
Bekijk alle 16 foto's van Aldous Harding

GERELATEERD NIEUWS